Szeretnék belépni egy olyan baráti hangulatú klánba ahol elsősorban a jókedv és a kölcsönös tisztelet a legfontosabb.
Sajnos munkám miatt esténként és hétvégén érek csak rá pár órára,ezért komoly CW terveket dédelgető klánok nem vennék hasznomat.
A játékbeli nickem is ez aki wn8-at akar nézni...stb
Elmúltam már 35 ha esetleg hasonló korú emberkékhez beférnék az nagyon jó lenne!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lancelot_1
Szeretnék belépni egy olyan baráti hangulatú klánba ahol elsősorban a jókedv és a kölcsönös tisztelet a legfontosabb.
Sajnos munkám miatt esténként és hétvégén érek csak rá pár órára,ezért komoly CW terveket dédelgető klánok nem vennék hasznomat.
A játékbeli nickem is ez aki wn8-at akar nézni...stb
Elmúltam már 35 ha esetleg hasonló korú emberkékhez beférnék az nagyon jó lenne!
Sracok,bocsi,hogy ide irok,de ha esetleg lenne kedve valakinek egy barati tarsasaghoz kapcsolodni,varjuk szeretettel jatek acc nevem kaffer34,mi tenyleg baratok vagyunk,elegunk lett a sok okosbol,es megprobaljuk egyedul.
Ha esetleg erdekel,akkor irj ram koszonom
tovabbi szep napot sziasztok
Fun-ból játszom, van már némi tapasztalatom a játékban, igen jól látjátok 2. acc ez. Akció során 112 landol majd a garázsban, szóval lesz tank Stronghold-ra.
Sziasztok
nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy valaki fel tudna-e sorolni pár klánt (magyart persze), ahol tudnának egy elveszett tehetséget ( ) tanítgatni? tehát szakaszozás/csapatozás megy folyton, viszont nem várják el, hogy napi szinten rengeteget legyen fent az a bizonyos elveszett tehetség. iskola mellett sajnos nehéz napi szinten 2 órát játszani, de azért az a 2 általában meg szokott lenni. nem ez a nicknevem, és azt most nem is mondom meg, hogy statokat nézegessetek, csak pár baráti klánt feltudna valaki sorolni?
üdv mindenkinek
egy olyan klánt keresnék ahol segítenének a beilleszkedésben meg miegymásban,a nevem ugyan ez a játékban is,nyugodtan meglehet nézni a statokat is meg mindent (0-20 FPS-sel toltam eddig,hétfőn jön meg az új masina,javulást is várok hétfőtől )
Ha vki lenne esetleg aki felkarolna,mint ifjú pádávánt azt megköszönném!!!(kor:26 )
üdv mindenkinek
egy olyan klánt keresnék ahol segítenének a beilleszkedésben meg miegymásban,a nevem ugyan ez a játékban is,nyugodtan meglehet nézni a statokat is meg mindent (0-20 FPS-sel toltam eddig,hétfőn jön meg az új masina,javulást is várok hétfőtől )
Ha vki lenne esetleg aki felkarolna,mint ifjú pádávánt azt megköszönném!!!(kor:26 )
Üdv
MHA klánt keresd bátran hivatkozz rám a csataszámod miatt,de az értékelés az jó.
Sziasztok, klánt keresek, sajnos a jelenlegi helyett. Olyat, ahol azért lehet néha találni mást is rajtam kívül. Ahol lehet néha szakaszozni, közben poénkodni. Ahol felnőttek vannak, dolgozó, családos emberek. Szóval nem élet-halál kérdés, hogy a nap 24 órájából 23,5-öt aktív legyen az ember. Ahol nem csak tízes géppel lehet élni.A játékbeli nevem: customrobi Itt elütöttem véletlenül a regisztráláskor. Nem használok aranyat, nincs prém fiókom, lassan 2,5 fél játszom, 8k körüli csataszámmal. A win8 nem az igazi, sajnos az első 5-6k csatánál nem sok fogalmam volt a dolgokról, de azért lassacskán alakul az is.
Sziasztok, klánt keresek, sajnos a jelenlegi helyett. Olyat, ahol azért lehet néha találni mást is rajtam kívül. Ahol lehet néha szakaszozni, közben poénkodni. Ahol felnőttek vannak, dolgozó, családos emberek. Szóval nem élet-halál kérdés, hogy a nap 24 órájából 23,5-öt aktív legyen az ember. Ahol nem csak tízes géppel lehet élni.A játékbeli nevem: customrobi Itt elütöttem véletlenül a regisztráláskor. Nem használok aranyat, nincs prém fiókom, lassan 2,5 fél játszom, 8k körüli csataszámmal. A win8 nem az igazi, sajnos az első 5-6k csatánál nem sok fogalmam volt a dolgokról, de azért lassacskán alakul az is.
Üdv
Az MHA klánnál mindig van osztag.És ha gondolod, keresd a klán tisztjeit
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: cuctomrobi
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."