Szeretnék érdeklödni ,hogy általában (esetek 90%-a) csak este 10 vagy kicsivel utánna vok aktiv heti 4-5 alkalomal a játékban munkámból adodoan lenne-e olyan klán ahol ezt elfogadják?
Szeretnék cw-ni tehát csak aktiv cw klán érdekelne.
Családos 34 éves lennék tehát az a klán jobban érdekelne ahol.hasonlóan akadnak hozzám hasonlok.
Amit tudok nyujtani
1350 wn 8 (utolso x1000 csata olyan 1550-1650)
13db t10 tank ebből 10 a garázsban
kb 25 db t8 tank
ts
Ui.Megismétlem csak érdeklödöm kiváncsi vok hova tudnék esetlek eljutni mert szeretnék nagyon cw-ni már!
Persze meg fejlödni mert ugy élvezetesebb játszani.
Sziasztok!
26 éves vagyok és egy olyan klànt keresek ahol nem zavarja a vezetöséget, hogy napi 2-3 órát játszok munkhely miatt. Van tapasztalatom mmo-al szoval tudok csapatban játszani, ts van, hamar tanulok. 1 hónapja jàtszok újra szoval statisztikám nem valami jó, de rajta vagyok. T9,T10 tankok vannak egyenlore IS 8 IS 7.Ha a klàn ugy látja akkor tudok több idôt is ràszànni csak elôte szoljatok. Szeretnék jobban beletanulni a játékba.
Sziasztok!
26 éves vagyok és egy olyan klànt keresek ahol nem zavarja a vezetöséget, hogy napi 2-3 órát játszok munkhely miatt. Van tapasztalatom mmo-al szoval tudok csapatban játszani, ts van, hamar tanulok. 1 hónapja jàtszok újra szoval statisztikám nem valami jó, de rajta vagyok. T9,T10 tankok vannak egyenlore IS 8 IS 7.Ha a klàn ugy látja akkor tudok több idôt is ràszànni csak elôte szoljatok. Szeretnék jobban beletanulni a játékba.
ha a profilodban lévő kép Te lennél személyesen akkor minden követ megmozgatok, hogy felvegyünk a klánba...
Sziasztok!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."