Jelenleg 183 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 6 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

8 éve 2 hónapja #246812 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

nyilván nem nick név szinten gondoltam a káoszt :D am hozzátok szívesen mennék, de gondolom még nem férek be :(

Ment Pm, de a lényeg, hogy tőlem bőven beférnél, mert a hozzáállás a lényeg! Majd Bodzy mester és a "Parancsnokság" eldönti! Én szurkolok!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RockerZsolti

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #247189 Írta: Tigerbaba
Megválaszolva: Tigerbaba
Szia Zsolti ! Ha még nem találtál klánt a Békés Harcosok klán ( BE_HA) szívesen vár !
Játékban keresd Gerussz,Grick, Spoky45 vagy Ketchua játékosokat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RockerZsolti

8 éve 1 hónapja #247197 Írta: atashark
Megválaszolva: atashark
Üdvözlet Lánctalpasok!

A SEAL_ klán toborzást tart a fórumon. Nem újonnan alakult csiribiri brigád vagyunk , hanem működő ”alakulat”. Vagyunk 70-en tehát még csak azt sem mondhatom hogy egy tengos brigád sem jönne ki a létszámból. Amiért viszont ide írok annak egyszerű oka van: a következő cw kampányon szeretnénk kicsit komolyabban részt venni és ehhez azért szükség van emberanyagra is.

Magunkról: Attila vagyok függő, de most nem ez a lényeg , hanem az, hogy osztagozunk, csapatozunk naponta –van,hogy többet, van, hogy kevesebbet – azért az esti órákban 19-21.00-ig összegyűlünk. 18+ játékosokat várnánk,akik érett gondolkodásúak ,készek vérpistikéket ölni - az sem baj ha azok az ellenfél csapatában vannak – Ha ebbe a klánba akarsz jönni, akkor a tankállományod már biztos meg van. A w8 értékről annyit, hogy azért a kovászos uborkánál jobb képességű legyél olyan 1200 w8 magasság szerintem nem nagy követelmény, valamint ts-t ha tudod és nem félsz akkor használhatod is…
Ja még a végére az egyik legfontosabb: csapatjáték, tisztelet és nyugodtság,rajság,fainság, világbéke.

Gyertek bátran keressétek a játékban atashark, CarpenThor ,Toldi87 játékosokat,vagy akár itt a fórumon engem
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN, Sics, brigadier

8 éve 1 hónapja #247287 Írta: RockerZsolti
Megválaszolva: RockerZsolti

Szia Zsolti ! Ha még nem találtál klánt a Békés Harcosok klán ( BE_HA) szívesen vár !
Játékban keresd Gerussz,Grick, Spoky45 vagy Ketchua játékosokat.

Szia!
Köszi,de már egy remek brigád befogadott :dancing:

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #247327 Írta: Talonz
Megválaszolva: Talonz
Sziasztok!

Unom a randomot! voltam már pár klánban... illetve még most is vagyok...! Elmúltam 40. :(
kapuzárási pánik miatt keresnék egy klánt, egy olyan 70-90+ fős klánt, ahol főként és rendszeresen tier X-ben cw és sh van, de persze minden más csapatcsata forma is érdekelne, 6-os, 8-as tierben is!

Alapvetően nincsenek elvárásaim, de olyan klánt keresnék, ahol a field commander döntéseit csata alatt nem vonják kérdőre..., utána az már más kérdés. A csaták alatt csak egy-(két) ember hangját szeretem hallani - az írányító(k)ét...!

Amit mondanak csinálom, ha kell megyek akár a vízbe is megfulladni...nagyon jó halott vagyok! Este 8-tól, hajnal 1-ig ráérek kb. 4-5 este egy héten, a maradék 2-3 este csak 11 h után...! A TS természetes. Nem káromkodom (egyáltalán.. na jó néha... kicsit)

Nem vagyok lila, sem kék, pillanatnyilag zöld sem...
WG pr: 6000 körüli, wn8 1200+ (az utolsó 16k csata, recent wn8 1600+, az utolsó 3K csata, recent wn8 2200+... „fejlődök”), 30K+ csatám van!
30 db X tier tank a garázsban (közte az összes X tier light), fejlesztés alatt még 4-5!
6-os 8-as tankok a szokásos sh, cw elvárások alapján szintén a garázsban!!!
A legénység átlag 4 skilles! Minden sh, cw tank véglegesen festve! Felszerelés az elvárt, de ha más kell, felrakom!

Jelige: Játszanék!

Bocs a tömörített leírás miatt... sietek!;)

8 éve 1 hónapja #247331 Írta: atashark
Hello! Nézd meg a SEAL_ t .

üdv Atashark
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Talonz

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #247341 Írta: Farkas14789
Megválaszolva: Farkas14789
Sziasztok!

A FeketeSeregbe keresünk játékosokat.
Feltételek: minimum 1000 WN8, 18+, 8-as 10-es tank.
Követelmények: TS3, Kulturált viselkedés.
Célunk: Szeretnénk egy jó hangulatú ütöképes csapatot összerakni.
Jelentkezni: Farkas14789
vasily28

Több infoért keres meg minket.

8 éve 1 hónapja #247345 Írta: brigadier
Megválaszolva: brigadier
szia!a fentebb toborzó seal klán szivesen lát!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Talonz

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #247354 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00

Üdvözlet Lánctalpasok!

A SEAL_ klán toborzást tart a fórumon. Nem újonnan alakult csiribiri brigád vagyunk , hanem működő ”alakulat”. Vagyunk 70-en tehát még csak azt sem mondhatom hogy egy tengos brigád sem jönne ki a létszámból. Amiért viszont ide írok annak egyszerű oka van: a következő cw kampányon szeretnénk kicsit komolyabban részt venni és ehhez azért szükség van emberanyagra is.

Magunkról: Attila vagyok függő, de most nem ez a lényeg , hanem az, hogy osztagozunk, csapatozunk naponta –van,hogy többet, van, hogy kevesebbet – azért az esti órákban 19-21.00-ig összegyűlünk. 18+ játékosokat várnánk,akik érett gondolkodásúak ,készek vérpistikéket ölni - az sem baj ha azok az ellenfél csapatában vannak – Ha ebbe a klánba akarsz jönni, akkor a tankállományod már biztos meg van. A w8 értékről annyit, hogy azért a kovászos uborkánál jobb képességű legyél olyan 1200 w8 magasság szerintem nem nagy követelmény, valamint ts-t ha tudod és nem félsz akkor használhatod is…
Ja még a végére az egyik legfontosabb: csapatjáték, tisztelet és nyugodtság,rajság,fainság, világbéke.

Gyertek bátran keressétek a játékban atashark, CarpenThor ,Toldi87 játékosokat,vagy akár itt a fórumon engem

Csak a kiemelt rész miatt már érdekes lehet :D Volt már sikeres cw kampány ? mert nem titkolt célom végre beszerezni egy ob907-et és hajlandó vagyok tenni is érte. De csak olyan csapatban akik valóban komolyan gondolják, és nem egymás hátán akarnak feljebb jutni a tankért :thx3: .

8 éve 1 hónapja #247359 Írta: Talonz
Szia!

Néztem a SEAL-t, de ahogy láttam a 72 főből, csak kb. a fele tekinthető aktívnak – legalábbis a Wot-life szerint –, persze ez az uborkaszezonnak is köszönhető!
Ne érts félre, köszönöm az ajánlatot, de most pont ilyen helyen vagyok és ha nincs legalább 20, de inkább több ember játékban, akkor elég nehéz kiállítani egy tier x csapatot, mondjuk tier 8-ra már megfelelő... de mint írtam nálam a preferencia a tier X lenne...
de azért este felköszönnék ts-n, ha lehet...

üdv
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: phurges00

8 éve 1 hónapja #247366 Írta: atashark
gyere bátran majd eldöntöd....játékban keress meg és írom a ts címet

üdv

8 éve 1 hónapja #247367 Írta: Talonz

gyere bátran majd eldöntöd....játékban keress meg és írom a ts címet

üdv

köszönöm írok és megyek...

8 éve 1 hónapja #247368 Írta: atashark
úgy gondolom, hogy azért ez - a cw nyereménytank kérdés- jóval nagyobb szervezést igényel annál,minthogy most ígérjek fűt-fát.
egyébként én is szeretnél 907-t ,de ez -mint már írtam- több logisztikát igényel

8 éve 1 hónapja #247406 Írta: Horgony1
Megválaszolva: Horgony1

Üdvözlet Lánctalpasok!

Csak a kiemelt rész miatt már érdekes lehet :D Volt már sikeres cw kampány ? mert nem titkolt célom végre beszerezni egy ob907-et és hajlandó vagyok tenni is érte. De csak olyan csapatban akik valóban komolyan gondolják, és nem egymás hátán akarnak feljebb jutni a tankért :thx3: .

Akkor neked egy nagyobb klánban érdemes keresgélni akik az utolsó két-három kampányon aktívan részt vettek és behúzták a tankot legalább 30-50 embernek .Anno figyelgettem itt a fórumot és bár sok kis klán jól szerepelt ,de max egy csapatnak tudtak tankot behúzni ami elég kevés. A VTEPS-ben aki eddig elindult az be is húzta a tankot ,de sorolhatnám a többi Magyar klánt is .

8 éve 1 hónapja #247476 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
nyáron aktivitást nézni felesleges, mi is félig halottak vagyunk, ám szeptembertől más lesz a téma.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 27 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 59 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.