Sziasztok Szép reggelt! Most szeretném a én kis klánomat bemutattni XV. Légió [LEGXV] és szeretnék sok aktiv játékost meghívni nos hol is kezdejem?!
Mi egy kis családias klán vagyunk mi hobbiból és szórakozásból játsszunk a játékkal és nem veszük komolyan a win8 értéket! Mint mindenhol nálunk is van pár aprócska követelmény!
1.Ts3(teamspeak3) használata+Mikrofon Saját szereverünk van!
2.16 éves kort haladj meg "van egy kis kapu ha fiatalab vagy de láttunk benne realitást akkor bizonyos feltételek alapján ök is jöhetnek!
3.Legyen 6 tankod a garázsban de ha már 8 is van az még jobb!
4.Ez igazából ritka esetben használjuk és azt mondtam nem nézük a win8 de ha pl 28 ezer csatával 200 win8 van akkor azt meggondoljuk hogy kell e nekünk!
De most jöjön a jobb oldala hogy mi mit is ajánlunk és miért jó mindekt választani!
1. Mi hozzánk jöhet kezdő játékos is mi nem utasitunk ell 1000 csatával és 300 win8 értékkel
2. Minden nap van SH 6-8 tierben létszámtól függően és Hónap végén Gold osztás Sh alapú teljesítmény után

ja és vannak bónuszok inditva kredit xp minden este
3.Mi segítő készek vagyunk arra hogy átadjuk tapasztalatainkat és tankhúzásban is segítünk a kezdő játékosaink nak
4. A korosztály magas Tehát 30 fellet is sok csapat társ van de fiatalok is találhatók hogy mindeki megtalálja a maga korosztályát
5. Ja és a fő dolog hogy mi nézzük azt hogy ha valaki családos ember vagy több műszakban dolgozik
mi nem követlejük meg azt az idő hogy mennyit legyél fent de mi csak örülünk ha többet vagy és ki tudod venni a részed a klán versenyeiből és életéből!
Nos ez volna az én kis klánom akit eseleg érdekelneé lát bennünk valami akkor Keresen fel játékban AAKOSAA néven és ha még van kérdésetek szivesen válaszolok!
Kösszönöm hogy elolvastátok!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...