Jelenleg 181 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 6 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

8 éve 1 hónapja #247477 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

nyáron aktivitást nézni felesleges, mi is félig halottak vagyunk, ám szeptembertől más lesz a téma.

...mert akkor teljesen halottak lesznek a klánok :troll: :troll: :troll:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 1 hónapja #248464 Írta: Gzsoly
Megválaszolva: Gzsoly
Sziasztok!

Klánt keresnék.Már egy ideje nincs, ezért most úgy gondoltam, hogy talán megpróbálkozom keresni egyet.Csak CW és Sh aktív klánok jöhetnek szóba.Az ilyenekre a megfelelő tankállományom kisebb-nagyobb hiányosságokkal, de megvan.Szinte 1 órát minden nap vagyok, de előfordul, hogy kimarad 1-1 nap.TS-en nem tudok mindig lenni, ha tudok is akkor sem tudok mindig beszélni, mert ugye kisgyerek van.A statisztikám senkit ne tévesszen meg.Főleg az elmúlt 24 óra.Átlagban 1600-wn8-at vagyok képes produkálni tehát még van mit tanulnom.A tankállományom lecsekkolható.Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését ezek tudatába, várom a jelentkezését.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szalai_

8 éve 1 hónapja #248502 Írta: jani113
Megválaszolva: jani113
Sziasztok!

Újonnan megalakult klánunk A Magyar Fekete Hollók Serege(MFHS) Tagfelvételt hirdet! Minden 16 év feletti játékost várunk akinek már van legalább 3000 csatája 6-os és,vagy 8 tankja. ts3 előny de nem feltétel!

Ha szeretnél jelentkezni keress meg minket a játékban: koczihakiller,eleslaszlo1980 Vagy keres rá a klánra és jelentkezz!

8 éve 1 hónapja #248503 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron
Bocsássatok meg nem a toborzásotok szeretném elrontani vagy a kezdőket leszólni de én azt nem értem minek ez a sok újjonan alakuló kisklán? Annyi klán van akik orba-szájba nyomják ide meg más fórumokra is a hírdetést és tényleg van annyi h kb már most minden variációra találsz min 2 magyar és 1 internacionális klánt... nem tudom; egyszerűbb goldot nyomni és létrehozni egy újat? Arról nem is beszélek a toborzással mennyi macera van... Az még megvan ,hogy ebből a Wg nagyon jól jár de nektek ez miért éri meg? Valaki világosítson fel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunyadi_Loveszdandar, Leopardusz

8 éve 1 hónapja #248505 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Klánalapítás okai lehetnek:
- baráti társaság szeretné "kibővíteni" a klubtagságot
- ambiciózus játékosok szeretnének létrehozni egy új klánt
- a klántagság inkább szól haonló gondolkodásúak klubjáról, mint valós játékon belüli klános célok elérésének eszközéről

Szerintem nincs gond ha új és új klánok jönnek, miért is kellene mindenkinek a meglévő klánokba beolvadniuk? Attól, hogy régebben létrejöttek nem feltétlenül jobbak.

Az más kérdés, hogy egy jó klánt létrehozni és működtetni baromi nehéz feladat és sok időt, energiát követel meg a tagoktól. De miért ne sikerülhetne újaknak?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Balista1, guzu99, Echiron

8 éve 1 hónapja #248510 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron
Korrekt válasz köszönöm, bár én biztosan klánalapítás helyett néztem volna egy már meglévőt mielőtt erre verem a pénzemet... de ez én vagyok. Hozzáteszem tényleg igen nagy a már meglévő klánok skálája, biztos létezik már pont az a verzió amire én vágynék :D

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #248519 Írta: Horgony1
Megválaszolva: Horgony1

Klánalapítás okai lehetnek:
- baráti társaság szeretné "kibővíteni" a klubtagságot
- ambiciózus játékosok szeretnének létrehozni egy új klánt
- a klántagság inkább szól haonló gondolkodásúak klubjáról, mint valós játékon belüli klános célok elérésének eszközéről

Szerintem nincs gond ha új és új klánok jönnek, miért is kellene mindenkinek a meglévő klánokba beolvadniuk? Attól, hogy régebben létrejöttek nem feltétlenül jobbak.

Az más kérdés, hogy egy jó klánt létrehozni és működtetni baromi nehéz feladat és sok időt, energiát követel meg a tagoktól. De miért ne sikerülhetne újaknak?

Nincs azzal gond , hogy szórják a pénzt a klánalapításra ,de az a tendencia , hogy ezek a klánok elég gyorsan be is dölnek . Kevés az ember és azoknak a fele is inaktív.Az sh nem megy így bónuszokat sem tudnak nyújtani a tagoknak a többiröl nem is beszélve. Néha mikor nálunk az sh tele van és megy a bónusz be szoktam menni kisebb klánokhoz is csak úgy random és hát öö amik vannak . Sokak nem használnak ts-t nincs komunikáció így a siker is elmarad .Lövik a goldot mindenre -mindenkire és csodálkoznak , hogy nem jön a pénz , így pár kör után szépen oszlik is a társaság. Kérdem én akkor mire jó egy ilyen ezredik klán ?
Korábban már írtam és nagyon sok fórumon felmerült , hogy össze lehetne állni az ilyen baráti társaságoknak , betársulni egy már meglévő ,de kis létszámmal működő klánba és megosztva a vezetést megpróbálni sikereket elérni .

8 éve 1 hónapja #248520 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Mint írtam klánok nem feltétlenül azért jönnek létre, mert a wotban bármi célt el akarnak érni. Elég ha van egy kisebb társaság, akik valamilyen oknál fogva összeverbuválódtak és ezért létrehoztak egy klánt. Ők biztos nem fognak senkivel közösködni, beolvadni más klánba.

Illetve a klánok többsége nyilván olyan játékerőt képvisel, mint a játékosok többsége is... De ettől még simán létrejöhet bármikor olyan új formáció, ami korábban nem volt és ütőképessé tud válni.

Na meg honnan tudja az ember, hogy melyik meglévő klán jó? Nincs olyan "telefonkönyv" ahol le van írva a klán és objektív bemutatás, jellemzés. Tehát csak tapasztalat útján lehet rájönni, hogy az adott klán/társaság megfelelő-e vagy sem. Egy-egy játékos tud klánokat váltogatni egész egyszerűen. De egy meglévő társaságot egyszerre mozgatni már közel sem olyan egyszerű. Szóval ami működik az egyén szintjén, az nem feltétlenül tud működni meglévő társaság szintjén.

Értem, hogy mire céloztok, de miért ne lehetne új klánt alapítani? Akár hosszútávra, akár csak tapasztalatszerzésre stb. Mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Engem nem zavarnak a klánok.

u.i.: TS meg a kommunikáció hiánya nem feltétlenül gátja a sikernek... a top klánoknál max egyszer-egyszer valaki bekattint a térképre és mond valami utasítást, többnyire amúgy mindenki teszi a dolgát automatikusan és közben beszélgetnek - bármiről. Én special meggajdulnék, ha egy FC folyamatosan kattingatna, magyarázna.

8 éve 1 hónapja #248521 Írta: Sith7
Megválaszolva: Sith7
Én special meggajdulnék, ha egy FC folyamatosan kattingatna, magyarázna.

az még istenes ... hallottam olyan klánról, ahol elvesztett csata után éppen csak a keresztvizet nem vették le a csapattagokról ... úgy ordított a "vezér", hogy le kellett venni / halkítani a fejhallgatót.

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #248522 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Horgony1

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #248523 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
A középszerű klánoknál feltételezem az FC is középszerű. (Logikus következtetés, hogy a klán hasonló erősségű játékosokból áll ugye?) Vagyis miért tudná jobban a játékot egy középszerű játékos a másik középszerű játékosnál? A folyamatos utasítgatásokkal, mikromenedzsmenttel max azt lehet elérni, hogy az FC elrontja a saját játékát (megosztott figyelem miatt) és megzavarja a többieket.

Attól még nem lesz "bohóckodás" egy játék, mert közben jól érzik magukat a játékosok. Legalábbis nem a teljesítmény szempontjából.

Egy bizonyos szint felett az összeszokással sem lehet gond, mert mint írtam ha minden egyén teszi a dolgát, akkor tök mindegy ki az a 7-10-15 fő, aki éppen együtt játszik.

Ha meg valaki randomban hiszi magát, az más történet, de az ilyan játékosnak először magában kell helyretenni ezt-azt.

Én még a kezdő (vagy hívjuk gyengébb) klánoknál sem javaslom a túl sok utasítást. Abból tanulni sem lehet. Max ha van szaki a csapatban, akkor utólag lehet elemezni. Már ha van rá igény (mindkét oldalról).

szerk.: na de ez már off, a lényeg - visszakanyarodva a kezdő gondolathoz - engem nem zavarnak az új klánok.

8 éve 1 hónapja #248598 Írta: szemi90
Megválaszolva: szemi90
Sziasztok!
Régóta játszadozom a WOT-al, de eddig még nem szántam rá magam klánba lépésre. Elhatároztam, hogy most kipróbálom ezt a részét is. Ezen a téren tök új vagyok, nem igazán tudom hogy működik a CW, mi az az SH, meg fortress és a sok hasonló rövidítés. A statisztikámból (szemi90) látszik, hogy tier9-tier8 szintig jutottam, de sokkal jobban szeretem az 5-6-os TD harcot. Nem mondanám magam szuper tehetségnek, de általában az átlagnál jobb vagyok (persze mindenkinek vannak rosszabb napjai).
Szóval egy olyan klánt keresek, ahol esetleg megismerhetem a klánélet alapjait, egy-két trükköt, stb...
Általában minden nap belépek kihasználni a dupla-tripla XP-t, de hosszabban csak ritkán tudok lenni. Hiába a család nagy úr. Aztán előfordul olyan is 2-3 évente, hogy nem lépek be egy hónapig sem, de eddig mindig visszatértem. Legfeljebb addig ki leszek rúgva.
Szóval várom az ötleteket, ajánlatokat.
Köszi előre is.
Szemi

8 éve 1 hónapja #248599 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Eggyel feletted Mpeter71, Venti. Írj rá ha fent van. A klánéletük éppen optimális ahhoz amit írsz.
Segítenek ha kell és nincs különösebb kritérium. Néhány sh képes tank. Meg ne légy fapofa. ;)

Különböző tagok, különböző hozzáállással és habitussal. Biztos találsz valakit akivel el lehet ütni azt a napi 1-2 órát. + bedobnak pár sh lehetőséget is igény szerint.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

8 éve 1 hónapja #248712 Írta: nagyvad
Megválaszolva: nagyvad
Üdvözlünk mindenkit, három éve működő klánunk a Magyar Harckocsizó Légió új tagokat keres, legfőképpen szakasz és erőd csatára.

Rólunk:
Klánunk baráti társaságként indult, akik egy régi, megszűnt klán tagjait próbálták újra összeszedni, illetve az új érdeklődő játékosokat is mindig örömmel vártuk.
Nem törünk nagy babérokra, nálunk inkább a jó hangulat, a csapatszellem és a szórakozás ami számít.
Nyitottak vagyunk bárkire, aki úgy érzi, hogy egy ilyen klánt keres.

Az elvárások:
Tudjuk jól, hogy mindenkinek van magánélete, dolgozik/tanul, ezért nem is várunk el napi aktivitást. Akinek kedve van és feljön, szívesen látjuk erődcsatában vagy akár szakaszban.
Három dolgot kérünk csak; legyen tier VI-os tankod (amivel szeretsz is játszani), ha fenn vagy WoT-on, akkor legyél TS-en is, illetve hogy legyen mikrofonod.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor itt privát üzenetben, vagy játékon belül nagyvad néven megtalálsz!

8 éve 1 hónapja #248832 Írta: Homunculus01
Megválaszolva: Homunculus01
A MYOB_ klán fiatalos, de nem fiatal játékosokkal alakult.
Szívesen látunk minden magyar játékost a klánunkban.A TS3 cimünk 108.61.170.92:9988
Jelentkezési feltételek:
-16+ életév betöltése
-1200+ wn8
-TS 3 használata kötelező
-Sh meghívó elfogadása
-Cw kötelező

Amit a klánunk nyújtani tud:
-Saját TS szerver.
-Sok sh,cw csata (T8 és T6)
-Sh bónuszok (40%-70% kredit stb)
-Gyakorló csaták a saját tankunk és csapatunk megismerésére és összeszokására
-Jó hangulat,segítőkész vezetőség

Minden új tag egy 1 hetes felvételi időszakon megy át. Ezen idő alatt megfigyeljük, miként fejlődik az illető, és mennyire veszi ki részét a klán életében. Aki az egyéni játékot preferálja, az nem közénk való, Őket nem is tűrjük meg a klánban.

Jelentkezni lehet Homunculus01-nél vagy titanicccccc-nál vagy valamelyik toborzónál a játékon belül.
Ha valamelyik feltételnek nem felelsz meg, egyéni elbírálás alapján bekerülhetsz. Ezt a jogot a vezetőség fenntartja.

Az RNG legyen veletek (: shaking

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 27 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 59 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.