11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja#23528Írta: Dzsi_Dzsi
Megválaszolva: Dzsi_Dzsi
Sziasztok !
Szeretnék egy "aktív" klánt keresni. 30 múltam és kb. fél éve kezdtem a játékot, ez idő alatt 6k+ csatát tudhatok magam mögött(
stat.
,
profile
). Napi szinten játszom akár több órát is(általában délután-este). Szívesen tanulnék tovább jobb játékosoktól. Számomra fontos az "érett", kulturált, jókedvű társaság. TS-t használata nem okoz gondot.
Üdv.
Dzsi_Dzsi
Last edit: 11 éve 10 hónapja by Dzsi_Dzsi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szabika78
11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja#23533Írta: 99lufi
Megválaszolva: 99lufi
Szia Dzsi_Dzsi,
szerintem nálunk (OREG) jól éreznéd magad, többen vagyunk 30+ és családosak de vannak fiatalabbak is .
keresd a játékban este Kismutyur-t, a vezetőnket.
Nálunk remek helyed lenne van CW, ESL heti szinten gyakorlóval és persze szakasz. Amúgy komoly klán vagyunk(1100WN7 az átlag).
Keresd a játékban: gabi76,klan100,peti0708.
u.i. Szerződéses alklánja vagyunk a térképen tartózkodó OHG-nek
ami Magyarország egyik legjobb klánja.
Van olyan klán ahol nincsen CW de mégis nagy tierben játszanak és az élvezet a lényeg jó eredménnyel párosítva?
Megcsináltam ezt a personal filet külön nem jelöltem be a Cybersport
Occasional participation in Clan Wars, Active participation in Clan Wars opciót. Hetente jön az invite mindenféle klántól de nem veszik észre hogy nem akarok cw vel kelni meg feküdni minden nap.
Tudom sokszor kérdeztem már de nem fogom csak úgy feladni, egyedül meg uncsi.
Én egyszer már hívtalak hozzánk, igaz tier10-be nem szoktunk századozni, mivel nincs elég tank hozzá, ezért cw-re se járunk.
Tier6, tier8-ba szoktunk századozni.
Én egyszer már hívtalak hozzánk, igaz tier10-be nem szoktunk századozni, mivel nincs elég tank hozzá, ezért cw-re se járunk.
Tier6, tier8-ba szoktunk századozni.
Üdv : Kismutyur
Láttam igen nem mentem el mellette. Nekem van 5 db tier 10 em és nem akarok CW zni. Tudom úgy is hogy ha nálatok összejön az állomány már mentek is CW re.ST 1 el csinálom nemsoká IS4 et utáa meg indulok Object 263 felé utána meg Object 430. Nekem ez a szórakozásom, NAGYVASAK! Csak egy szociális klán aki tier 8 felett képzeli el a játékot és nincs megbolondulva az ilyen afrikai 200-300 goldos semmitmondó területekért. Nem kezdem el a mondókám mennyire unom ezt a maszlagot. Kb 15 napja hallgattam végig egy BORG klánból kivált nagy reményekkel teli emberke szentbeszédjét TS en hogy ő bizony komolyabbat akar és majd ő igen így meg úgy meg ő 2 csapatot fog kiállítani és világuralom.
Bocs de már hányok ettől. Társaságba akarom élvezni nagy tierbe a játékot. Ami van magyar csatorna teli van 500 meg 2000 csatás kezdőkkel, nem az a közeg ahol én boldogulnék.
11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja#23573Írta: Szabika78
Megválaszolva: Szabika78
400V, gyere be hozzánk. Késöbb mi is tervezzük a CW-t, de az lesz hozzá a keret, aki akar, nem erre épül az EGÉSZ klán. Egyáltalán nem kötelezö a CW-részvétel. Most úgyis építkezünk.
400V, gyere be hozzánk. Késöbb mi is tervezzük a CW-t, de az lesz hozzá a keret, aki akar, nem erre épül az EGÉSZ klán. Egyáltalán nem kötelezö a CW-részvétel. Most úgyis építkezünk.
A toborzóm a másik szobában magáért beszél.
"a káromkodás nem tilos nálunk."
"Magam is gyakran foglalom nyilvánosan írásba nemtetszésem, nem épp a legdiplomatikusabb módon..."
Nem akarlak megsérteni de én ettől komolyabb vagyok. Erre talán jöhet az hogy miért nem csinálsz magadnak klánt. Erre pedig azt válaszolnám hogy ha van szabad 2 perced naponta kukkoljátok meg hány klán alakul és hány áll ott kb 10 tag létszám alatt.
11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja#23579Írta: Szabika78
Megválaszolva: Szabika78
Most tényleg a szőke herceg kell fehér lovon? Mindenhol lesz valami vakhangya, ez ilyen. És az sem előírás, hogy velem kell derbizni. Mert valójában 2-en vagyunk akik osztják az igét, de ilyenért nem fogunk senkit kivágni. Amikor szopóágra tesz a nyomorult belorusz matek, akkor megy a dühöngés, de majd elmúlik. Somogyi vagyok, somogyi szókinccsel... Mindegy, az ajánlat áll, de semmi nem kötelező.
Ja és még a komolyságról: 36 leszek hamarosan, gondoltam, talán a nick alapján látszik. Nekem nem több a WoT, mint egy játék. Ha megy, örülünk, ha nem, megy az igehirdetés. Ennyi. Inkább ez, mint a kocsma...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...