11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja#22483Írta: vedoom666
Megválaszolva: vedoom666
Sziasztok!
29 éves vagyok és egy normális klánt keresek.Ha nem is egy klánt akkor egy közösséget akikkel lehet a szabadidőmben együtt játszani, mert az őszintét megvallva már unom egy kicsit a solo meneteket.
Jelenleg TIER 1-4 panzerhunter tankokkal rendelkezem,és kb. 3 hete játszom a WOT-al.Egy szó, mint száz egy klánt avagy egy rendes érett közösséget keresek akikkel lehet együtt játszani esetleg WARozni,TS-en társalogni.
Na ja vannak már "háklijaim".
Amúgy kilehet jönni velem
Üdv
Ha klánhoz szeretnél csatlakozni akkor egy picit visszább kell venned, mert nem sokáig marasztalnak. És egy jó tanács a klánokban van század .És ott van taktikus és nem illik meg kérdőjelezni a taktikát.
De ts-en majd beszélünk
Üdv Mindenkinek!Klánt keresnék akik rendszeresen cw-ek!40 felett vagyok,17k csata,9 kifejlesztett 10-es tankom van amiböl 5 van garázsbanés szinte minden szinten vannak még,rendelkezem TS-el,amit használok bármikor,rendszeres játékos vagyok,de most hagytam el 1 klánt helybe topi miatt!Rugalmas klánt keresnék akiknél nem az 1200-as ráta a lényeg,és 16-18 éven felül vannak!Átlagos játékosnak tartom magam!
Tisztelettel:bakerman38
Klánt keresnék ahol rendszeresen tudnék platoonban játszani, idővel akár cw is szóba jöhet illetve team battle.Mostanában kezdtem el újra játszani 4 10es a többi 8-9es amivel játszani szoktam.De akit érdekel megtalál noobmeteren :fr33b1rdx néven.Átlag heti 150-200 csatát tolok le főleg délután és este, ehhez keresnék egy jó (18+) társaságot ahol azért tanulhatok másoktól szóval nem full hc de azért nem is casual klánt keresek.
Sziasztok!
fr33b1rdx és Wizard71. Szerintem befértek hozzánk. Átlagéletkorunk bőven üti a 18-at. Már próbálgatjuk szárnyainkat a térképen, rendszeresek a századok (nem csak TierX) és szakasztársat is könnyű találni délután.
Keressétek a játékban Parduc-ot.
Üdv, Gabesz
Klánt keresnék ahol rendszeresen tudnék platoonban játszani, idővel akár cw is szóba jöhet illetve team battle.Mostanában kezdtem el újra játszani 4 10es a többi 8-9es amivel játszani szoktam.De akit érdekel megtalál noobmeteren :fr33b1rdx néven.Átlag heti 150-200 csatát tolok le főleg délután és este, ehhez keresnék egy jó (18+) társaságot ahol azért tanulhatok másoktól szóval nem full hc de azért nem is casual klánt keresek.
Üdv
Ha érdekel keresd fel a klánunkat .Én 23 ó után leszek fent .
11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja#23149Írta: vedoom666
Megválaszolva: vedoom666
Továbbra is klánt keresek!
Egy normális klánt keresek.Ha nem is egy klánt akkor egy közösséget akikkel lehet a szabadidőmben együtt játszani, mert az őszintét megvallva már unom egy kicsit a solo meneteket.
Jelenleg TIER 1-4 panzerhunter tankokkal rendelkezem,és kb. 3 hete játszom a WOT-al.Egy szó, mint száz egy klánt avagy egy rendes érett közösséget keresek akikkel lehet együtt játszani esetleg WARozni,TS-en társalogni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...