ha eltalálsz utána egy másik játékost és nem kínai tankot, akkor eltűnik, de ha ismét eltalálsz egy számmal jelölt kínai tankot 110, 121, 113 akkor megint előjön ez a hiba
én igyekszem kerülni ezeket a tankokat, mert nálam a fél képernyőt betakarja a szám
A dmg panel okozza, nem az XVM, egy nem túl kényelmes megoldás azonban van, az Alt billentyű folyamatos nyomva tartása, ha más tankon okozol sebzést, utána eltűnik...
Köszi az infót, de ez be van állítva és mégsem mutatja a csata végi összegző panelon, hogy mi volt a csata elején a "prognosztizált" győzelmi esély.... Előző verzióban pedig mutatta.....
Nem értelek benneteket! Azt hiszitek, hogy van értelme annak mit ír ki esélynek? A csata kimenetele azon múlik, hogy akkor éppen mi történik majd a csata alatt. Az xvm a játékosok winrate-ja alapján számítja az esélyt. Szóval ha 20%ot ad és kilövik valami csoda folytán az ellenségben lévő mondjuk kettő 60%wines embert máris megfordítja a program az esélyt. Körülbelül annyi értelme van mint a mostanság menő goldjelző damage panelnak. Az is csak azért van, hogy mert low voltál kaptál 2 lövést és ha látod, hogy esetleg goldal lőttek máris van kit okolni a hülyeségedért. Jó cucc az xvm, de szerény véleményem szerint pont elég benne az a funkció, hogy látom ki az űber béna meg ki nem. Az ellenfélnél rászállok a jó játékosra, a csapatomban meg próbálok a nem teljesen idiótákkal tartani. Ennyi a haszna annak, hogy látom ki hogy játszott eddig. Az meg pont mind1, hogy egy program mekkora esélyt ad a győzelemre. Aki használja az gondolom észrevette, hogy 30%os meccset is lehet nyerni, de a 90%ost is el lehet bukni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunti89
Igen de már sokadszorra írom. A 30% esély jelentése h 10ből 3x ilyen csatát meg tudod nyerni. és a 90% h 10ből van esély egyszer tuti elbukni az ilyet is....
Ezt jelenti az esély.
Az meg alapból bukó ha a te csapatodban lényegesebb számban /vagy sokkal magasabb tierű tankokban ülnek a noobok mint az ellenfélnél.
Én ha olyan tankkal játszok mostanában csak simán vízbe ugrok, artyval meg lerobbantom magam. 32k csatán a statot nem igen mozdítja el.
A "papírforma" valóban sokszor nem jön be az XVM alapján, de én személy szerint szívesen nézegetem a csata végi statot főleg akkor, ha 20-30%-os nyerési esélyű csatát nyerek meg... Ezért szeretném beállítani, hogy mutassa a csata végén is a kezdeti győzelmi esélyt...
UI: Az "öngyilkosokat" én mélységesen elítélem és ha ezt észreveszem fel is jelentem az ilyen játékost! Etikátlan a többi játékossal szemben és elveszi azt a maradék esélyt is, ami esetleg még lehetne a győzelemre... A legdurvább ilyen csatámban 14% esélyünk volt a győzelemre, de én mindent megtettem, hogy legalább a legtöbb killel és sebzéssel zárjam a csatát, nem pedig "vízbe vezettem a tankot!
Akkor most ki az a efi? És kitudja mér nem megy mostanság? A wn8 miatt talán?
True: aki megtagadja az efi használatot általában totál béna, irigy vagy hazudik.
Aki húzza az efit csak dicséretet érdemel, jelige : Merj jobb lenni!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...