kérnék egy kis segitséget ha van itt xvm guru az uj 4.1.0 verzioban be lehet kapcsolni a garázsba egy widget fület mire való és hogy müködik ???
a másik dolog amit még láttam goo.gl/YQ57Cb
ebben kérnék segitséget hogyan tudnám megoldani azt amit a képen látok
esetleg keressen meg skype on aki tudna segiteni /username :alamoka
nem tudom miért de sem ezen az oldalon, sem a játéko belül nem mutatja a játék a statom.
az xvm fennt van de nem aktiv . vki tudna nekem segiteni, hogy most van vmi probléma az xvm-mel v csak nekem szar???
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#10240Írta: norbi215
Megválaszolva: norbi215
akkor nem tudom mi van, komolyan!
megkérdezhetem te hogy nézted meg a statom?
azt amit kiraktál hol nézhetem meg, mert eddig ha beléptem ide a wotinfoba mindig mutatta legfelül!most nem mutatja!
ill.: hiába raktam ujra a jaktor modot az xwm ikonnal nem tudok bejelentkezni, csak simán. szerinted mit tudok tenni?
Köszönöm a válaszodat!
rájöttem
a dokan.0.6.0-t kellett letörölnöm és ujra felraknom. Nem tudom miért, de lényeg hogy mostmár mutatja.
de köszönöm mégegyszer a segítségedet!!!
Az érdekelne, hogy milyen makrot kell ahhoz használni, hogy kiírja egy adott tank hatékonysági értékét?
Nekem sokkal fontosabb, h épp azzal a tankkal, hogy tud vki játszani mint az összkép.
Köszi
Hali!
Nekem mostanában azt csinálja, mikor felrakom az XVM-et, hogy játék közben a képernyőn megjelenik egy nagy fehér szám. 1-10-ig, rendszertelenül, és betakarja az egész képernyőt, nem látni tőle semmit.
Leszedtem az összes modot, akkor nem csinálja. Visszarakom Jaktor pakkját, csinálja, egyesével rakom fel a modokat, akkor is csinálja. Nem tudom megfejteni, hogy melyik mod lehet a ludas.
Ezzel találkozott már valaki?
akkor nem tudom mi van, komolyan!
megkérdezhetem te hogy nézted meg a statom?
azt amit kiraktál hol nézhetem meg, mert eddig ha beléptem ide a wotinfoba mindig mutatta legfelül!most nem mutatja!
ill.: hiába raktam ujra a jaktor modot az xwm ikonnal nem tudok bejelentkezni, csak simán. szerinted mit tudok tenni?
Köszönöm a válaszodat!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...