Általában mindenki azt mondja erre az xvm stat frissítésre, hogy hetente történik meg, szerintem ez nagy átlagban igaz, de kicsit random. Nekem volt már, hogy játék közben (két meccs között) frissült be.
Egyébként játék közben úgy is a többiek statjával foglalkozik az ember, az hogy rólad egy kicsit rosszabb képet látnak aktuálisan, mint a tényleges, szerintem nyugodtan lesz...hatod.
Nálam is hasonlóan nem változott semmi 06.20-a óta, megnéztem a configban a dátum nem volt jól megadva, meg talán az URL címben is volt valami eltérés talán, átírtam és rögtön frissítette az adataimat.
Nem tudom másnál mi miért nem működik, nálam ez volt a bibi.
Elvileg hetente aktualizálja, de nem egyszerre mindenkinél, hanem az ő frissítéséhez képest hetente.
Nálam is hasonlóan nem változott semmi 06.20-a óta, megnéztem a configban a dátum nem volt jól megadva, meg talán az URL címben is volt valami eltérés talán, átírtam és rögtön frissítette az adataimat.
Nem tudom másnál mi miért nem működik, nálam ez volt a bibi.
Elvileg hetente aktualizálja, de nem egyszerre mindenkinél, hanem az ő frissítéséhez képest hetente.
Üdv.
Leírnád pontosan, hogy mit csináltál? Nekem júni 23-óta nem frissült, pedig korábban tökéletesen működött....
Nem keverem össze mivel a játékban mind a kettőt látom és a neten is látom mindkettőt és a WN6 mindenhol ugyan annyi csak az effi a több a játékban furcsa módon.
Ez mostmár engem is érdekelne, mert tényleg rosszat ír az XVM, így értelmetlen használni. Nálam 46%-ot ír wr-re, de megnéztem és asszem 51%. Ez nem lenne baj, de így az ellenről is rossz az információ. Inkább ne legyen akkor információ.
Szóval...hogyan lehet rábírni az xvm-et a frissítésre? Én egy régebbi configot használok, de 8.5-ben még (hmmm lehet nem is) jól működött.
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#7454Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia
A régebbi configot érdemes kicsit aktualizálni. A régi a conf fájl egy másik mappában van, mint a 4.0.0 verziós xc fájl. A régit is lehet editorba beolvasás után xc kiterjesztéssel elmenteni. Most nem az otthoni gépnél vagyok és fejből nem akarok rosszat írni (melyik mappa stb.), de mindenki megtalálja a resmods->8.6 mappán belül a fájlokat. Az új xvm is működik a régi configgal is, de érdemes már az új helyen megtartani új kiterjesztéssel elmenteni és a COMMOM részben a dátumot és URL elérési utat megadni neki. Ha az editort behívod a böngészőbe, akkor látod az alapbeállításokat, ehhez képest nézd meg a saját fájlodban mi van. A dátumot írd egy héttel korábbi időpontra és az elmentés majd játék indítás után frissítenie kell.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...