Azt mi módon tudom elérni hogy magyar nyelven írja az xvm a dolgokat? Pl: "Sebzés" Ellenséges bázis foglalása" stb
A másik valahol olvastam itt de már nem találom hogy mi mődon lehet eltüntetni azt a bizonyos néha megjelenő nagy fehér számot.....
köszi
data.hu/get/684.../hu.xc
ezt másold be ide: World of Tanks\res_mods\xvm\l10n
utána az online editorba a common fül alatt a language résznél írd át az auto-ról hu-ra
(ha vmeik átírás nem tetszik akk a hu.xc fájlba tudott módosítani a fordítást)
Last edit: 12 éve 1 hónapja by DieGo_HUN.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: norbi215
Az lenne a kérdésem, hogy tudna valaki olyan linket küldeni amiben nem az egész XVM van hanem csak a hitlog panel, vagy 5-öt töltöttem már le de mindegyiknél a csata betöltéskor betöltött a csata de nem rakott be... ami azért is vicces mert 8.7-ben használtam és gond nélkül ment a játék és jó is volt. Köszi előre is!
AZ XVM által számolt játékos tapasztalati pont és a statisztikában kiírt pontszám között mi a különbség?
Az a szemléletmód amiben megközelítik a jó játékos fogalmát. A WG statban nagy szerepe van a lejátszott meccsek számának valamint a sebzés/sérülés aránynak, meg még ki tudja minek. Az Xvm nagyobb hangsúlyt fektet a kiosztott sebzésnek, a találati aránynak, úgy összességében annak hogy mit művelsz a csatatéren.
Ráadásul mire megszoktuk a Wn6 ot és nem is hasztálta senki a wn7 et, most itt a wn8
A wg értékelés a játékon belül > lehet olyan embernek is magas pontja aki valójában nem is olyan jó játékos...
Ellenben az xvm általános megoldásaival ahol:
az a jó játékos
-aki sebez (és annak mértéke)
-aki sokat öl( és persze tier arányos ha jól emlékszek, nem mindegy mit nyírsz ki)7
-nézi a védést (mert sok paraszt nem ismeri ám a hátra gombot)
-(nézhetné a folalást is hisz a noob ugy sem ér el a körig foglalni..ja mert noob és elhal 1 perc alatt)7
-nézi a spotolt tankok mennyiségét
-a győzelmeid arányát (amit én egy ideje inkább úgy tekintek , hogy vki hogyan képes szervezetten a szakasztársaival és még a másik 12 noobal játszani és győzelemre vinnia csatát. Megjegyezném a nagy klánok +10% winrateje az nem játéktudás hanem a csapatjuk minőségét jelzi. hisz az a 10% + winrate 2-300 wn6 pont... de az nem 100%osan a játékos érdeme.))
De mindenképp igen, akinek mindenhol magas osztályzata van , az ügyesebb mint a többiek.
én 0- ~999 -ig sajnos azt kell mondjam kb 5-6 ezer csata után h az illető noob . newbie...akármi. Letojom az utólsó 1 heti teljesítményét.
Pontossan azért magas az enyém mert a 30k csatából mondjuk 25 ezren odatettem magam. Azért mert valaki az elmúlt héten a 10k csatájából 50-en tudott valamit (majd kövi héten már ismét alacsony...) attól még nem tud játszani.
Amúgy beleépíthetnék mint opció a számomra azt h beállíthassam, h az emberek tier8-10 -ig tankjainak a wn6 teljesítményén a súlyozott átlagát írja ki az ember mellé... és azok értékeit, az alatta levő tankokét nem számolja.
Hisz 99%-ban látok olyan embereket, akik 1200, vagy 1600,. vagy 1800+ wn6 global. de megnézem a tankjait tier8-10 ig és 0 teljesítmény... 50+- winrate. Számomra nem kihívás lenyomni egy noobot tier8alatt, a teljesítmény az amikor a tier8-10 ig produkál valaki, játszik a wn6jának megfelelően. Én átlagban meg is csinálom azt ami a pontom.
Tier 2vel nem művészet játszani. az csak tömeggyilkosság. ....
Aki tier x-el képes valamit felmutatni az mással is. Fordítva nem igaz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: alfinoalfino
A wg értékelés a játékon belül > lehet olyan embernek is magas pontja aki valójában nem is olyan jó játékos...
Ellenben az xvm általános megoldásaival ahol:
az a jó játékos
-aki sebez (és annak mértéke)
-aki sokat öl( és persze tier arányos ha jól emlékszek, nem mindegy mit nyírsz ki)7
-nézi a védést (mert sok paraszt nem ismeri ám a hátra gombot)
-(nézhetné a folalást is hisz a noob ugy sem ér el a körig foglalni..ja mert noob és elhal 1 perc alatt)7
-nézi a spotolt tankok mennyiségét
-a győzelmeid arányát (amit én egy ideje inkább úgy tekintek , hogy vki hogyan képes szervezetten a szakasztársaival és még a másik 12 noobal játszani és győzelemre vinnia csatát. Megjegyezném a nagy klánok +10% winrateje az nem játéktudás hanem a csapatjuk minőségét jelzi. hisz az a 10% + winrate 2-300 wn6 pont... de az nem 100%osan a játékos érdeme.))
De mindenképp igen, akinek mindenhol magas osztályzata van , az ügyesebb mint a többiek.
én 0- ~999 -ig sajnos azt kell mondjam kb 5-6 ezer csata után h az illető noob . newbie...akármi. Letojom az utólsó 1 heti teljesítményét.
Pontossan azért magas az enyém mert a 30k csatából mondjuk 25 ezren odatettem magam. Azért mert valaki az elmúlt héten a 10k csatájából 50-en tudott valamit (majd kövi héten már ismét alacsony...) attól még nem tud játszani.
Amúgy beleépíthetnék mint opció a számomra azt h beállíthassam, h az emberek tier8-10 -ig tankjainak a wn6 teljesítményén a súlyozott átlagát írja ki az ember mellé... és azok értékeit, az alatta levő tankokét nem számolja.
Hisz 99%-ban látok olyan embereket, akik 1200, vagy 1600,. vagy 1800+ wn6 global. de megnézem a tankjait tier8-10 ig és 0 teljesítmény... 50+- winrate. Számomra nem kihívás lenyomni egy noobot tier8alatt, a teljesítmény az amikor a tier8-10 ig produkál valaki, játszik a wn6jának megfelelően. Én átlagban meg is csinálom azt ami a pontom.
Tier 2vel nem művészet játszani. az csak tömeggyilkosság. ....
Aki tier x-el képes valamit felmutatni az mással is. Fordítva nem igaz.
Az lenne a kérdésem, hogy tudna valaki olyan linket küldeni amiben nem az egész XVM van hanem csak a hitlog panel, vagy 5-öt töltöttem már le de mindegyiknél a csata betöltéskor betöltött a csata de nem rakott be... ami azért is vicces mert 8.7-ben használtam és gond nélkül ment a játék és jó is volt. Köszi előre is!
Szia!
Adok egy linket: wothungary.hu/p...hp?105
Menj rá erre az oldalra, és ha ott vagy, akkor keress egy olyat hogy Mini xvm! Nah ez egy hitlog, kiírja milyen tankot sebeztél, ha nyomva tartod az alt-ot, akkor az addig felspotolt tankok visszamaradt hp-ját is mutatja, jah és tartalmaz egy minimap addont is, sonaros ráadásul.Gondolom tudod miylen az, de ha nem akkor leírom: megmutatja a az utoljára felszpotolt tankok helyét a térképen. Én ezt használom, remélem neked is működni fog.
Üdv!
A nagy fehér számot - ami akkor jelenik meg, ha meglövök egy kínai tankot - hogyan lehet eltüntetni úgy, hogy elő se jöjjön? Tudom, hogy ha letörlöm és nem teszem vissza az XVM-et, akkor nincs ilyen gond, illetve azt is tudom, hogy jó páran feltették már ezt a kérdést, de érdemi választ nem találtam még rá. Troll válaszok nem érdekelnek.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...