A fizikai munka közben jól jön kis kikapcsolódásnak egy kis agytorna.
Nem sorban, mert nem jelenleg nem tudok mindent megoldani.
1.: "Találatok:" felirat.
Mint feljebb is írtam, a battleLabelTemplates.xc-ben találod a megoldást. Keresd a 12. és a 26. sort. Valami ilyesmi:
"x": "{{pp.mode=0?5|{{py:sum({{pp.widthLeft}},50)}}}}",
Itt a hitLog X koordinátáját rögzíti a playersPanel mindenkori szélességéhez (de nem a pozíciójához!!!!). A sorban az 50 annyit tesz, hogy a "Találatok:" felirat mennyivel legyen a playersPanel-től jobbra. Namost, a koordinátákat a képernyő bal szélétől számítja. A screenshotod alapján egy-egy monitorod 1680(x1050) pixel febontású. Tehát az X koordinátád 1680-nál kisebb akkor a bal monitoron fogod látni a hitlogot.
A fenti 50-et cseréld ki mondjuk 1730-ra, és akkor kb jó helyen lesz. Finomhangolás kicsinyenként.
2. Alsó sebzés jelölések.
Gyors megoldás: damageLog.xc, 48. sor, "enabled": false, majd beállítod a gyárit. Nekem az sokkal jobban bejön.

Másik megoldás: damageLog.xc, 63. és 64. valamint 295. és 296. sor. X és Y koordináták. X-hez hozzáadsz 1680-at...
Eddig voltunk jók...
A debugPanelt (FPS, lag, idő) valamiért nem lehet mozgatni X tengelyen. Igazából fórum topikot sem nagyon láttam e témában.
A másik panelnek, igazából a nevét sem sikerült kiderítenem. Egy biztos, az Y koordinátája a minimap méretéhez van kötve. Hogy hogyan lehet elmozdítani, lövésem sincs. Esetleg rákérdezek az XVM fórumon, hátha kapok valami mankót, merre induljak.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...