Módosítod a C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\default mappában levő carouselNormal.xc állományt.
Az "extraFields": szekcióba, beilleszted az alábbi kódot:
Az x és az y értékek változtatásával tudod a helyzetét változtatni.
A //MOE szoveg utáni rész csak egy színes "MOE" feliratot hivatott kirakni.
A //MOE szazalekos pedig az aktuális állás számszerű értékét.
Ez működik szépen.
Arra figyeljetek, hogy rögtön az "extraFields": [ után, rakjátok be. A vesszők megkavarhatják a dolgot, ha a blokk legvégére teszitek. ( Amit látatlanba sejtek, mivel én is alapból oda raknám. )
Szerk.:
Amennyiben csak a carouselNormal.xc-be illesztitek be, akkor csak a normál méretű tank soroknál fog látszani! Ha esetleg a miniatűr tank ikonokat használjátok, akkor a carouselSmall.xc-be is rakjátok be!
Ezt én is használom a csomagomban, bár én csak a %-os kijelzőt. Ki tudod venni onnan is, de ha gondolod, oszd meg az éppen használt csomagodat(ha nincs benne saját kép hivatkozás, elég a carouselNormal.xc is) megpróbálom beletenni.
Módosítod a C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\default mappában levő carouselNormal.xc állományt.
Ez működik szépen.
Arra figyeljetek, hogy rögtön az "extraFields": [ után, rakjátok be. A vesszők megkavarhatják a dolgot, ha a blokk legvégére teszitek. ( Amit látatlanba sejtek, mivel én is alapból oda raknám. )
Szerk.:
Amennyiben csak a carouselNormal.xc-be illesztitek be, akkor csak a normál méretű tank soroknál fog látszani! Ha esetleg a miniatűr tank ikonokat használjátok, akkor a carouselSmall.xc-be is rakjátok be!
Ez működik szépen.
Szerk.:
Pár perc és feltöltöm a saját carouselNormal.xc állományomat.
Valaki tud olyan XVM módot küldeni, amely csak és kizárólag az alap xvm, azaz csak a nevek mellett a színeket és értékeket mutatja, semmi jelölés, semmi hangármódosítás, semmi zavaró tényező?
Szerk.
Csak egy ötlet, és minden bántási szándék nélkül. Átnevezted a xvm.xc.sample fájlt xvm.xc -ra?
Ha nincs a WoT/res_mods/configs/xvm mappában xvm.xc fájl, akkor a default mappa tartalmát használja a mod. Ha törlöd a default mappát is, akkor a modban tárolt alapbeállításokkal fog menni a mod. A default mappa gyakorlatilag olyan konfig fájlokat tartalmaz, amikben a mod alapbeállításai vannak rögzítve.
Szerk.
Csak egy ötlet, és minden bántási szándék nélkül. Átnevezted a xvm.xc.sample fájlt xvm.xc -ra?
Ha nincs a WoT/res_mods/configs/xvm mappában xvm.xc fájl, akkor a default mappa tartalmát használja a mod. Ha törlöd a default mappát is, akkor a modban tárolt alapbeállításokkal fog menni a mod. A default mappa gyakorlatilag olyan konfig fájlokat tartalmaz, amikben a mod alapbeállításai vannak rögzítve.
Köszönöm az infot. Ugyan nem próbáltam, de abban a tudatban voltam hogy a xvm.xc hiánya esetén a pyc állományokban levő alapértéketek használja, és nem foglalkozik a default mappa tartalmával, illetve az abban történt változtatásokkal.
Sziasztok! Bocsi, ha valamit nem jó helyen vagy formában csinálok, tudatlan vagyok. Az érdekelne, hogy a kamera zoom-ot hol lehet átírni mondjuk 60-ra? Néztem az Aslain kamera mappáját, de abban nem volt átírva a [2, 4, 8] érték, és egyik mappában sem találtam meg a 60-as átírt értéket.
Sziasztok! Bocsi, ha valamit nem jó helyen vagy formában csinálok, tudatlan vagyok. Az érdekelne, hogy a kamera zoom-ot hol lehet átírni mondjuk 60-ra? Néztem az Aslain kamera mappáját, de abban nem volt átírva a [2, 4, 8] érték, és egyik mappában sem találtam meg a 60-as átírt értéket.
Ha a Jacktor modpack-ben keresed, akkor a \mods\configs\pmod\ mappában levő zoomX.json állományban találod a "zoomXSteps" bejegyzést, amit kedved szerint módosíthatsz.
Csak egyszerű kíváncsiságból kérdezem, hogy a 60x zoom mire kell? Az ellenfél kilövése előtt, szeretnél meggyőződni hogy a tankján hibátlan a fényezés?
Last edit: 7 éve 3 hónapja by Scanmen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szonikk
Tökéletesen megértem a kérdést, végül is 25- el is ugyan azt látom, de sok esetben a vaksiságom és a noobságom szereti nézegetni a szegecseket is.
(Egyébbként most feltettem egy Aslaint, de amúgy csak azt szoktam használni amit magam át tudok írni.)
Megjött végre a sima XVM, töröltem hamar a modpack-ot. Esetleg abban is tudsz segíteni, hogy így hol tudom a zoomot állítani? A res_mods / camera xc - ben nem tudom, a mods - ban meg így már nincs mit változtatni.
A WN8 mérőt is szívesen kibiggyeszteném külön mod nélkül, ha az XVM- ben lehet berhelni.
Megjött végre a sima XVM, töröltem hamar a modpack-ot. Esetleg abban is tudsz segíteni, hogy így hol tudom a zoomot állítani? A res_mods / camera xc - ben nem tudom, a mods - ban meg így már nincs mit változtatni.
65. sor:
"zooms": [2, 4, 8],
A 8 után vesszővel folytathatod ízlés szerint a sort.
"zooms": [2, 4, 8, 12, 24, 48, 96, 192],
Viszont! Ne felejtsd el a 9. sorban a false-t átírni true-ra...
Szerk.:
Kifelé zoomolni a 21., a 37. és 52. sorban lehet, a
"distRange": [40, 100],
Második számának növelésével...
Last edit: 7 éve 3 hónapja by Thothem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szonikk
Sziasztok! Az új XVM a nemzeti zászlókat kb 5 másodpercig jeleníti meg a visszaszámlálásnál, majd eltűnteti és nem tudom újra előhozni. Valami megoldási lehetőség esetleg?
Sziasztok! Az új XVM a nemzeti zászlókat kb 5 másodpercig jeleníti meg a visszaszámlálásnál, majd eltűnteti és nem tudom újra előhozni. Valami megoldási lehetőség esetleg?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...