Tehát a keyCode utáni 15-öt kell(ene) lecserélned valami másra. Ha eddig nem nyúltál hozzá, hanem az alapbeállítást használod, akkor van egy rossz hírem. XVM default beállításai:
Minimap zoom: 29
Minimap alternatív nézete: 29
Csapat lista alternatív nézete: 56
A tankok feletti jelölők alternatív nézete: igaz a configban nem látod, de 29 (vagy 56, fejből már nem emlékszem).
A damageLog alternatív nézete: 56
KEY_LCONTROL = 29
KEY_LALT = 56
Szóval, más megoldásra lesz szükséged.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lord_Loga
pár módban láttam hogy a garázsban a tank ikonoknál a kiválóság jel százalékos értékét is kiírja...
ezt belehet kapcsolni az xvm-ben külön is? és ha igen melyik menü rejti?
köszönöm
pár módban láttam hogy a garázsban a tank ikonoknál a kiválóság jel százalékos értékét is kiírja...
köszönöm
Módosítod a C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\default mappában levő carouselNormal.xc állományt.
Az "extraFields": szekcióba, beilleszted az alábbi kódot:
köszönöm
Módosítod a C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\default mappában levő carouselNormal.xc állományt.
Én azt szeretném megtudni, hogy játékközben mi alapján jelzi a színeket? Mert wotinfo szerint 1291 a wn8-am (zöld), Garázsban zöldel írja hogy 1671. Játékközben meg narancssárga és 2826-ot. Nem is találok sehol a statomba ilyen számokat.
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja#275337Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga
Elsőre azt mondanám, hogy az XVM oldalán a beállításoknál a PR-t wn8-ra át kellene állítani, ezen felül a különböző statisztikai oldalak frissítési idejével érdemes számolni.
Szerinem nem érdemes minden csata után nézegetni a mutatókat, ha jól ment, azt érzed, akkor bizti felfele fog menni minden
Szerk.:
Erre a beállításra gondoltam, itthon rá tudtam nézni:
Mellékletek:
Last edit: 7 éve 4 hónapja by Lord_Loga.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SchmityHUN
köszönöm
Az x és az y értékek változtatásával tudod a helyzetét változtatni.
A //MOE szoveg utáni rész csak egy színes "MOE" feliratot hivatott kirakni.
A //MOE szazalekos pedig az aktuális állás számszerű értékét.
Ez működik szépen.
Arra figyeljetek, hogy rögtön az "extraFields": [ után, rakjátok be. A vesszők megkavarhatják a dolgot, ha a blokk legvégére teszitek. ( Amit látatlanba sejtek, mivel én is alapból oda raknám. )
Szerk.:
Amennyiben csak a carouselNormal.xc-be illesztitek be, akkor csak a normál méretű tank soroknál fog látszani! Ha esetleg a miniatűr tank ikonokat használjátok, akkor a carouselSmall.xc-be is rakjátok be!
Last edit: 7 éve 4 hónapja by Thothem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Scanmen
[HANGAR]
* added option "hangar"/"restoreBattleType" - restore selected battle type on switching to another server
* added option in "hangar"/"pingServers" and "hangar"/"onlineServers": "currentServerFormat" - html format for current server
* removed option in "hangar"/"pingServers" and "hangar"/"onlineServers": "markCurrentServer" - replaced with "currentServerFormat"
* added option "login"/"disabledServers" - do not show the specified servers in the servers list
[MISC]
* fixed display of tooltips in battle
* added option "tooltips"/"hideTooltips" - list of tooltips to hide
* added option "tooltips"/"logLocalization" - log all localization keys to the xvm.log file
Valaki tud olyan XVM módot küldeni, amely csak és kizárólag az alap xvm, azaz csak a nevek mellett a színeket és értékeket mutatja, semmi jelölés, semmi hangármódosítás, semmi zavaró tényező?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...