10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#77642Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Nekem meg van a mod a 9.2-es is kompatibilis,bár engem itt lehordtak miden csalónak egy páran mert benne volt a mod pack-omban,a WOT hivatalos fórumán is letölthető különben ez a "tiltott" mod.És az összes mod telepítő csomagban is megtalálod Aslain -ban is benne van és a Webiums mod telepítőben is. Ez utóbbi szerintem nagyon jól ki van dolgozva,ki pipáláskor megjelenik képen éppen milyen modot választasz,és hogy néz ki mit tudd.
Nekem meg van a mod a 9.2-es is kompatibilis,bár engem itt lehordtak miden csalónak egy páran mert benne volt a mod pack-omban,a WOT hivatalos fórumán is letölthető különben ez a "tiltott" mod.És az összes mod telepítő csomagban is megtalálod Aslain -ban is benne van és a Webiums mod telepítőben is. Ez utóbbi szerintem nagyon jól ki van dolgozva,ki pipáláskor megjelenik képen éppen milyen modot választasz,és hogy néz ki mit tudd.
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#77714Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Nyilvánosan nem teszem ki,nem a WG miatt csak nincs kedvem megint mások támadásait olvasni,írj a mail címemre és holnap reggel küldöm a linket,ha annyira kell. Csak írj egy elérhetőséget ahová küldjem a linket.
Ezt a mod pakkot szeretném feltenni:
Le is töltöttem, de fogalmam sincs hogy mit/hova kell másolnom, persze próbálgattam magamtól másolgatni ide/oda de nem jött össze.
Nem tudom hogy jól tettem-e vagy sem, de ezt az xvm modot felraktam, és aktiváltam is: www.wotinfo.hu/...vm-mod
Lenne valaki olyan kedves hogy jó szájbarágósan leírná nekem, hogy a fenti modokat hova kell bemásolnom?!
Ezen a linken megtalálod a 9.4-es verzióját.
XVM-et nem kell külön telepíteni, a modpack tartalmazza.
Modpack telepítése:
Leszeded a modpacket.
A WoT főkönyvtárában kikeresed a res_mods mappádat, és mindent kitörölsz belőle.
Modpacket winzippel kicsomagolod a játék főkönyvtárába.
Kész.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...