Szerintem inkább csak a madártávlati zoom kellene neki, azaz a out.
Ezt viszont úgytudom lehet szerkeszteni, talán a mod alatti kommentekben meg is találod hol lehet beállítani az értékeket.
Hali!
Tudna valaki segíteni? Az általam okozott sebzés kimutatása (balra fent) valamint a felspotolt tankok csillaggal való jelölése modok külön megtalálhatóak valahol? Vagy ha jól sejtem ezek csak az XVM mod részeiként érhetőek el?
Üdv!
Tibi: szerintem tracer mod amit keresel. Linkelni sajnos most nem tudom, de keress rá
parkway, wrett:
aslains.imbateam.pl
a nagyobbik fájl kell letölteni es osszevalogatni a telepitobol hogy mire van szükséged.
parkway: neked 'no scroll'
a többlépcsős zoom alatt találod asszem
wrett: ha a telepitobol csak ezeket választod ki akkor a te problémád is megoldódik.
igaz, ebben csillag helyett szem vagy villanykörte van ami 3 szint vehet fel. Szürke: nem volt meg spotolva a csata alatt, piros (mar fel volt spotolva, de jelenleg nincs), zold (jelenleg is spotolja valaki)
okozott sebzés kijelzesre is van tobb verzio.
lent bekapcsolod a show descriptions-t es latod képeken keresztul is es kivalaszthatod a neked tetszot
Hali, van olyan mod ami le angolosítja a játékot?
Külföldi klánba léptem és jó lenne ha angol lenne a játék, viszont valamelyik mod le magyarosította az egészet és gőzöm sincs melyik, és megint össze ollózni azt a rengeteg modot elég problémás lenne így az lenne a legjobb ha lenne egy mod ami angolosítaná egyszerűen az egészet!
mielőtt elindítanád a játékot a főoldalon állítsd át a nyelvet angolra
Bocs, én hibám, nem fogalmaztam elég tisztán. Mivel mod magyarosította ezért az felül írja azt amit a játék beállít, így ha akármit is állítok be a Kliensben attól a játék magyar marad, ez a probléma, viszont a modokat meg nem szeretném lecserélni hanem egy modot találni hogy valamilyen úton módon le angolosítani a játékot!
Mod Kérés
Szia szeretném kérni ha van időd ezt a modot többen keresték jó lenne ha tudnátok magyarosítani és fölrakni az oldalra, a linken megtaláljátok mirtankov.net/m...alcula ... tanks.html előre is köszönöm.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...