Csak margón jegyzem meg, hogy a "zónafestések" rendben vannak, de azok a skin modok, amelyek egyértelműen jelzik a legénységi tagok, illetve a modulok helyét, tiltottak.
Persze nem hinném, hogy bárki kiszúrja, hogy használod őket, úgyhogy az a kérdés, érdekel-e a fair play.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rezsi70
Szerintem ez nem egészen így van.
Másrészt, tudomásom szerint a wothungary (és Cleverland) nem tesz fel tiltott modot a listájára.
MOndjuk, engem nem annyira zavar mert nem használom.
Csak margón jegyzem meg, hogy a "zónafestések" rendben vannak, de azok a skin modok, amelyek egyértelműen jelzik a legénységi tagok, illetve a modulok helyét, tiltottak.
Persze nem hinném, hogy bárki kiszúrja, hogy használod őket, úgyhogy az a kérdés, érdekel-e a fair play.
Nyugodt lehetsz, hogy tiltott. A fehér hulla mod is tiltott már jó másfél éve, még is mindig felkerül. Az más kérdés, hogy szerintem ezek használatáért még nem zártak ki senkit.
Sajnos a munkahelyről elég sok oldalt nem tudok elérni, de linket tudok adni:
http://forum.worldof...he-game-client/
Illetve ebből szerintem egyértelműen kiolvasható, hogy nem lehet kijelezni a legénység és a modulok helyzetét:
https://na.wargaming...on/rules/rules/
A Wotlabs-on ha rákeresel, ezeket tekintik tiltottnak a fejlesztői szabályzat alapján (amit mindenki elfogad valahányszor belép egy verzió váltást követően):
- Object transparency mods (foliage removal is a question mark but seems to be bannable) > azok a modok, amelyek a tárgyak, objektumok átlátszóságát módosítják
-3D tank hitskins > erről beszélünk éppen
-Bots > bármilyen bot
-Turret direction indicator on minimaps > torony irány kijelzés a térképen
-Enemy reload indicator on minimaps > ellenfél töltésidő kijelzése a térképen
-Scripted actions (ie. auto scripting of manual FX) > scriptek, pl. amelyek kézi irányítással aktiválandó funkciókat automatizálnak (pl. elsősegély csomag automatikus elhasználása)
-Laser pointer > lézer célzó
-God's eye free camera view > szabad kamera mozgatás (csak a WG által kijelölt szuperteszterek használhatják _visszajátszásokhoz_
-Autoaim changes > automata célzás módosítása
-Dead tank skins (whiteout) > kilőtt tankok átfestése (kifehérítés)
Még annyit tennék hozzá, hogy rengeteg olyan játékon kivüli alkalmazás van, amivel meg lehet nézni játékon kivül a gyenge pontokat, modulok helyét, illetve amivel lehet tesztelgetni az egyes tankok páncélzatát, hogy adott szögből adott ágyuval mennyi az esélye átlőni.
Szerintem ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy utána nézzen, amikor összefut egy olyan tankkal, amivel nem boldogul, az meg is érdemli...
Ezzel együtt egyébként tőlem is mindenki azt használ, amit akar.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun, rezsi70, DarkRaven73
De nekem ugrott valaki...
A link a fentiekben Rezsinek szólt, akkor teszi fel amikor akarja. Arra meg hogy mit tiltott vagy mi sem, magasról teszek. Ennyi...
Még annyit tennék hozzá, hogy rengeteg olyan játékon kivüli alkalmazás van, amivel meg lehet nézni játékon kivül a gyenge pontokat, modulok helyét, illetve amivel lehet tesztelgetni az egyes tankok páncélzatát, hogy adott szögből adott ágyuval mennyi az esélye átlőni.
Szerintem ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy utána nézzen, amikor összefut egy olyan tankkal, amivel nem boldogul, az meg is érdemli...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pimpa, Bogancs79, rezsi70
De nekem ugrott valaki...
A link a fentiekben Rezsinek szólt, akkor teszi fel amikor akarja. Arra meg hogy mit tiltott vagy mi sem, magasról teszek. Ennyi...
Mind a kettőtöknek nyomok egy köszönömöt!
Ferminek a linkért, Crawlingnak a szokásos nagyon pontos válaszért
Nem támadás ez Fermi, ő mindig Coulombót megszégyenítően alapos..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...