Sziasztok. Én egy hangár óra modot keresek ami működik a 9.3-on a vitiris féle nagyon tetszett de sajna nem találom ehhez a verzióhoz. Ha valaki tud működőképeset linkelni megköszönném. (lehetőleg magyar nyelvűt)... ja és szerveroldali célkereszt is érdekelne...
Sziasztok. Én egy hangár óra modot keresek ami működik a 9.3-on a vitiris féle nagyon tetszett de sajna nem találom ehhez a verzióhoz. Ha valaki tud működőképeset linkelni megköszönném. (lehetőleg magyar nyelvűt)... ja és szerveroldali célkereszt is érdekelne...
Szia!
Én ezt az órát találtam ami külön van. Nem próbáltam, de hátha jó lesz.
Olyan modot keresek, ami csak és kizárólag a hatodik érzék hangot és maximum ikonokat(hatodik érzék) tartalmaz. Az a bajom, hogy az xvm modok tele vannak minden számomra felesleges sallang cuccal. Nem kellenek tank ikonok, crew ikonok, többsoros hangár, játékosszínek..semmi más csak a 6th sense. Ha valaki találkozott ilyennel vagy csinált ilyet, annak megköszönnék némi infót.
Olyan modot keresek, ami csak és kizárólag a hatodik érzék hangot és maximum ikonokat(hatodik érzék) tartalmaz. Az a bajom, hogy az xvm modok tele vannak minden számomra felesleges sallang cuccal. Nem kellenek tank ikonok, crew ikonok, többsoros hangár, játékosszínek..semmi más csak a 6th sense. Ha valaki találkozott ilyennel vagy csinált ilyet, annak megköszönnék némi infót.
Régebben volt egy fórumrész, ahol szájbarágósan le volt írva a mod készítésének a menete, de sajna elveszett egy rosszindulatú támadás alkalmával. Esetleg Jacktor talán elő tudja húzni a láda mélyéről, de nem biztos, hogy archiválva vannak Neki a sokkal korábbi bejegyzések.
Már próbáltam kész csomagból szelektálni, de eddig mindig elszartam csak. Sosem működött... vagy a minimap nem ment vagy a játékosok jelölése nem ment. Konfigurálni a xvm-et az nem nagy kunszt, de nem tudom x.y. fájlok egy modpakkban mit csinálnak. Mi megy mi nélkül és mik azok amik csak együtt működnek.
Sziasztok!Érdekelne hogy van-e nagyobb 30 ill.32-es zoomnál?Mert akárhol keresek nem találok!Lehet hogy Én vagyok balfék(nem kizárt),de ha van valaki segíthetne!!!Vagy ebben a 9.3 már csak ezt lehet használni???
Ha valaki tud vmit az írja már meg!!!
Sziasztok!!!
10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja#70098Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Ez a kérdés szerintem nem ért megy külön topic-ot...
Egyébként a curse.com-on szerintem találsz 60x-osat, de semmi értelme. Attól, hogy ráközelítesz a tank felületi sérüléseire, még nem lesz pontosabb a löveged, illetve mozgó ellenfelet képtelenség nehéz nyomon követni vele.
10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja#70129Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Az itt fent lévő PMOD verzió is felskálázható akár 60-ig is a zoomx.json fájlban a zoomXSteps módosításával: minimum érték - 0,8; maximum érték - 60; lépések max száma - 20
Last edit: 10 éve 11 hónapja by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DJKántor
Üdv!
Olyan mod-ot tud esetleg valamki ami a damage panel mellet jelzi a bekapott találatokat?
Nekem csak találatjelzőre lenne szükségem, sem damage panel se más sallang nem kell.
Egyet találtam, de az nem működik. Esetleg xvm-be ez be lehet kapcsolni (én nem találtam ilyen opciót)?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...