Olyan célkeresztet lehet használni ami az ellenséges tankon mutatja a sebezhetőséget? Nem az Autoaim ami maga céloz. Ezzel rendesen célozni kell, csak a sebezhető modulokat mutatja. Pirossal ha nem tudom átlőni, zöld ha átviszi.
Az a GOHA és Koren random. Szép színesben vagy rajzban mutatja, hogy hova érdemes lőnöd. 650MB HD-ban. csak tier5-től.
off. nem enged telepűl 9.18-as modpackcsomagokat, holnap verzióváltás az oroszoknak.
Last edit: 8 éve 3 hónapja by gwr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Reka-Hunnia
650Mb?
Nem egyről beszélünk. Amit én mondok pár kb csak.
Rakok fel képet hogy néz ki. Megint a Jacktort használom, de nem akarom a bajuszát huzigálni de nekem nem jön be a túl sok info.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Full_Adj_Meg
Hali.Elözö verzát feltettem,egy idö után eltünt az óra.Olyan volt mintha ott se lett volna.Kiléptem,játékból.majd visza,akkor jelent csak meg újra.Semmi más mod nem volt fent,csak ezt tettem fel
Csomagold ki.
Másold be a res_mods mappába.
Utána a WoT CacheCleaner.vbs re 2x kattint,.
Végül ok.
Ezután próbáld a res_mods/0.9.19.0.1 mappába újból bemásolni a fájlokat.
Üdv a népnek, am régebben találtam egy MOD-ot, ami a játékon belüli zenét írta át a Two Steps from Hell zenéire. Manapság nem találom sehol, le lett lőve ez a projekt?
Üdv a népnek, am régebben találtam egy MOD-ot, ami a játékon belüli zenét írta át a Two Steps from Hell zenéire. Manapság nem találom sehol, le lett lőve ez a projekt?
Nem tudom, van olyan mod ami mutatja csata közben a kiválóság jelén a haladást és azt mennyit kell lőni ,hogy növekedjen? Ha bárki tud segíteni azt megköszönném
Látom egy hete ment ki de a közel jövőben is jól jöhet; az xvm (a hivatalos orosz verzió) ki szokta írni, sőt tankonként külön külön is ha tab-ot nyomsz (csak azokra a tankokra amik rádió hatótávolságon belül voltak neked min 1x); én ajánlom csak ezt az egy modot használom
Hello! Még mielőtt valaki kérdezné, nem szívtam semmit. Valamikor láttam egy olyan modot, amivel 1 klienssel fel lehet menni amcsi, ruszki, eu stb szerverre. Valaki nem tudja ezt nekem ellinkelni? Előre is köszi!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...