Most komolyan: ez ha jól értem egy statisztikai mod.
Hogy az úristenbe merül fel bárkiben is hogy ez ne lenne legális?? ... A WG elég egyértelműen megfogalmazta, hogy mi az ami biztosan legális: ami nem ad előnyt csata közben....
Statisztikai modokkal nem volt még sose bajuk...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101
Most komolyan: ez ha jól értem egy statisztikai mod.
Hogy az úristenbe merül fel bárkiben is hogy ez ne lenne legális?? ... A WG elég egyértelműen megfogalmazta, hogy mi az ami biztosan legális: ami nem ad előnyt csata közben....
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#264622Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Olyan modot szeretnék, ami megmondja a játékban xy lőszer sebességét. Garázsban, csatában, mindegy, csak lehetőleg nem a tanks.gg-re kialttabolva. Valaki találkozott már ilyennel?
Én olyan modot keresek, ami -tudom, az xvm-ben benne van, de leszokóban vagyok róla- a legyénységet egy-két kattintásra beteszi a barakkba, és nem kell egyenként oda küldeni őket. Van ilyen külön, vagy csak az XVM-ről tudok hozzájutni?
Én olyan modot keresek, ami -tudom, az xvm-ben benne van, de leszokóban vagyok róla- a legyénységet egy-két kattintásra beteszi a barakkba, és nem kell egyenként oda küldeni őket. Van ilyen külön, vagy csak az XVM-ről tudok hozzájutni?
Ezzel rendelkezik az alapjáték is.
Legénység sávja felett le tudsz nyitni egy szürke izét, ott kiválaszthatod hogy egyszerre küldje vissza.
Olyan modot szeretnék, ami megmondja a játékban xy lőszer sebességét. Garázsban, csatában, mindegy, csak lehetőleg nem a tanks.gg-re kialttabolva. Valaki találkozott már ilyennel?
aki bot-ot használ. ... mi köze a WGnek, ahhoz, hogy hátrányba hozom ezzel a csapattarsaimat. O bajuk. Minek leptek be.
Remélem ezt csak polgárpukkasztásként írtad, az ilyen "AFK......******" szoktam kiszavazni, "Tétlen Bot", rengeteg csata száll el éppen az egyetlen Báziskörben maradó afk tank miatt......
Hát ez meg mire kell neked?
Mit minek? Hogy tudjam, hogy mennyit kell "elétartanom" x tank a-b-c lőszerével?
Időnként mindig elbizonytalanodom valamelyik tanknál, hogy mennyi az annyi, aztán lépegetek ki tanks.gg-re. Gondoltam, most már megkérdezem, hátha van valami, ami megmondja játékban, ha már nem sikerült belezsúfolni ezt a lényegtelen infót sem . - persze lehet, hogy csak az én célzásom és memóriám ilyen bizonytalankodó.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...