Ez egy wotos fórum ugye? Szeretném hinni, hogy van egy része az olvasóknak, akik azért járnak ide,hogy jobban menjen nekik a játék. Nekik a tanácsom az, hogy ne használjanak modot.
Nekem ez a véleményem. Lehet vele nem egyetérteni, attól még az enyém.
Én látok összefüggést az eredményesség és a belefektetett energia között! Az élet minden területén... akár egy játékban is.
Csak egy nagyon vékony megjegyzésként. A például Battle Hits modnál nem nagyon van jobb okulást és megértést segítő eszköz. Egyáltalán nem gondolom azt sem, hogy nem kellene könnyíteni a fontos adatok, játékmechanikák megértésének elérését. Nem gondolom, hogy például a wg által is készített videóknak nem kellene helyet találni a játékban. Nem gondolom, hogy nem kellene a tanks.gg-t szorosan integrálnia, mondjuk egy az egyben felvásárolnia és egyenesen odairányítani az érdeklődőket akár oktatóvideókon keresztül. Nem gondolom, hogy nem kellene nagyon (!) sokat javítani egy új játékos kezdeti és kevésbé kezdeti lépéseinek megkönnyítésében. Nem gondolom, hogy ezen a helyzeten nem segíthetnek akár a modok is.
De még azt sem gondolom, hogy például a csatában lévő weakspot skinek kikapcsolnák a játékos agyát vagy éppen az csökkentené az átlag hozzáértést. (Mellesleg közben össze lett mosva előnyszerzés és kompetenciaszint, meg autoaim, meg boostolás, meg nem tudom is valahogyan.)
Én látok összefüggést az eredményesség és a belefektetett energia között!
Én meg ugye élesen és aktívan ez ellenében voltam mindig is. Propagálom az elbutulást és a modhasználatot! Főleg mióta kevesebbett alttabolnék! : ))))))
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...