Ezt inkább érezni kell mint tudni nem?
Hát lol.
Mert milyen adata legyen fontos? Ha az átütés érték nem lenne a játékban, akkor tulajdonképpen azt is lehetne érzésre.
Ha tankok között váltogatok, vagy veszek egy újat, akkor én szeretem tudni, és nem "kiérezni" az első 10-20 meccsen, hogyan száll. Ha tudom a lőszersebességet, akkor mondhatjuk, hogy a távolság, ellenfél mozgása alapján "érzésre" célzok.
Ha van párezer meccsem egy 900 m/s ágyúban és lőszerben, akkor nyilván a következő ilyennél sem kell újratanulnom a célzást. Szeretném tudni, hogy 900 vagy 1100, vagy 1250. Vagy szeretném tudni, ha váltok két lőszer között, akkor mennyit kell kalibrálnom rajta. Mint a remek új skoda prémiumtankomnál (HEAT 600m/s). Egyébként, 150 méteren sem úgy lövök egy 800 m/s lőszerrel, mint egy ezerötössel.
Hogy miért jobb a magasabb lőszersebesség? Mert kevesebb idő telik el a célba érés és a tüzelés között?

Egy játékban, ami tele van gyorsan mozgó célpontokkal, ahol sokszor nem is látjuk a célt rendesen, csak kontúrt tapogatunk, ahol többnyire fedezékek között mozog vagy fedezékből nézeget ki az ellenfél, ahol még a szórással is mindig "harcban" vagyunk.
Amúgy én csak kérdeztem.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...