Áááa, Ő megenné a virágot....
Kölyökkorában éppen kibújtak a tulipánok, Ő ült előttük, nézte , hogy lengeti a szél a bimbózó szárakat. Billegett velük. Majd megunta és egy harapással lenyelte a fejüket...
Ő így szed virágot! Comprende?!
Az én Maci kutyám is előszeretettel kertészkedett még kölyök korában...
Figyelem: Spoiler!
Ahova mi ástunk lyukat azt ő kimélyítette, ahova mi nem akartunk, ő oda is ásott. Amit mi elültettünk azt ő ki- és/vagy szétültette. Még kis gombóc volt, mikor földi epret ültettem. Ástam egy lyukat, Maci meg hálásan köszönte és beleült.
Szép kis fekete virágszál volt.
Mikor aztán következő éven szezonja lett volna csak láttuk, hogy a telekszomszéd már régen szedegeti az epret, a miénk meg az istennek sem akar érni. Egyik reggel aztán nagy örömmel fedeztem fel, hogy már van egy félig piros termésünk. Na mondom délutánra biztos jó lesz! Léptem volna tova, de csámcsogásra lettem figyelmes. Megfordulok. Maci ült az eper mellett és csócsálta elégedetten minden bűntudat nélkül.
Így van még a paradicsommal is. A sárgarépát rest kiásni, de ha én megteszem és megkínálom örömmel elropogtatja. S elkórincseli az almát, körtét és a sört is.
De azért nem vegán, mert a húst sem vágta még soha a fejemhez.
Íme 'Ásóka':
A kép címe:
Maci másnapos, avagy bukósisaknak szájkosárnak használja az egész Földet.
Mellékletek:
Last edit: 7 éve 6 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Rallyefan81, Apa1972_hu, DarkRaven73, Leopardusz, Pocakovics, JackassJana, Frankenstein Bourne
Ha mar ennyire firtatod elarulom.
Annyira akartam, ugyan azt a holgyet vettem el 2x. 3 honap elteressel es kozben nem valtunk el.
(megfejted?)
Igen erős páleszed lehet....
Megvan! (Az Őrmi felnyitotta a szemem.) Elfelejtetted, hogy egyszer már elvetted!
Hangya csak tudja, hogy olyan nőt érdemes elvenni, akit másodjára is örömmel veszel el. Persze ezt nehéz olyannak belátni, aki már másnap úgy érzi, hogy inkább minden más nőt elvett volna, csak ezt az egyet miért?!
Last edit: 7 éve 6 hónapja by CrawlingChaos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...