Keresés a fórumban
Fórum kategóriák
Jelenleg 75 vendég és nincs Tag online
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető útBattle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó? Elfelejtett felhasználói név?
Frankenstein beküldte: Figyelem: Spoiler!
Leopardusz beküldte: A sebész bármilyen lehet, a végső szó a grafikusé... Frankenstein beküldte: Figyelem: Spoiler! Szegényke szemmel láthatóan nem reggelizett... Valaki pls kenjen mán neki egy szelet zsiros kenyeret...
Rallyefan81 beküldte: Figyelem: Spoiler!
sandorati beküldte: ... nekem a versek világából csak az maradt meg, mikor fiatalon, csajozós korszakomból sokszor használtam eme "kétsorost"...; "... Édesem, Te vagy a méretem... nem élet az életem, ha nemi életem nem Veled élhetem... " volt sikere
Robb_HUN beküldte: sandorati beküldte: ... nekem a versek világából csak az maradt meg, mikor fiatalon, csajozós korszakomból sokszor használtam eme "kétsorost"...; "... Édesem, Te vagy a méretem... nem élet az életem, ha nemi életem nem Veled élhetem... " volt sikere Mond egy témát, írok neked rá valamit, akár még szavakat is kiköthetsz benne.
Frankenstein beküldte: Ha Atinak azt írod,"egy zsák cement", abból is kihoz valami csajozós dumát
Leopardusz beküldte: Ahogy megláttalak, azonnal a szivembe köttél, v valami hasonló...
Csatlakozz hozzánk facebook-on is
110.000+ követő
Csatlakozz facebook csoportunkhoz
15.000+ tag
Kövesd Twitch csatornánkat
Ne maradj le élő adásainkról
Nézd meg archív videóinkat
Ha lemaradtál az élő adásokról
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...