Ma már szidtak az ellenfél csapatából, ami nagyobb siker számomra mint egy tank ász!
Aztán megfutottam eddigi legjobb körömet a T54-el.
Itt megdicsértek mind a két csapatból!
Már csak azt kell beállítani, hogy ilyenkor automatikusan válaszolni tudjak angolul hogy:
"A Faterockkal nem érdemes szórakozni! "
A T-54-es, kár hogy vesztettünk:
Figyelem: Spoiler!
You Don't Mess with the Zohan
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Bodzy jól tetted, hogy nem hagytad magad kilövetni. Én biztos ugyan igy csináltam volna.
Ha nekem irt volna elküldtem volna büdüs p...., de Bodzy fönök jó arc ezért nem csinál ilyet.
A most sem jött össze válasz húúúúú az odaba.. , képzelem milyen feje lehetett
Szóval jól csináltad, neki meg majd összejön máskor vagy nem
10 R-W medállal mondom, soha sem alázkodnék meg ennyire.... Pedig vittek előlem Poolt is.
Tanácsot kérek tőletek. Eljött az idő, amikor már alig van hatos-hetes tankom és már nem is igazán szeretek velük játszani. A kilencesek grindelése az én tudásom mellett prémfiók nélkül meg minimális bevételt hoz (nulla közelit). Így hiába is érek el a batchathez , E 50M-hez, IS-7, Pattonokhoz egyszerűen képtelenség összehozni rájuk a zsetont. Ráadásul küldetéseknél sincs igazán már sok potenciál, mert a T55 küldetésekből is csak olyanok vannak hátra hogy hujjuj.
Ergo kellene egy prémtank. Mivel franciáknál mindkét med ág érdekel, így elsőre a CDC-re gondoltam (a statok szerint az jól is hoz). De kíváncsi lennék ti mit ajánlotok. Szóba jóhet még a T54 mod is, vagy más ha van mellette nyomós érv.
...még a T54 mod is, vagy más ha van mellette nyomós érv.
Mindkettő jó választás. A CDC teljesen beszűkülve halálosan pontos, és nagyokat üt, a T54mod meg egy krumplibogár. Gömbölyű, büdös és kellemetlen. Pontatlanabb, de strapabíróbb...
Last edit: 10 éve 4 hete by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...