Szép hajnalt!
Ezer köszönet Tsacinak és KopiBWD-nek a szakaszokért, rám jellemzően a "még menjünk egy utolsó kört"-ben jött össze ez a kis masinéria, és a csajszi.
Köszönöm még 1x fijjug
Mixi mi ez a weakspot mod és honnan lőtted? Persze csak ha nem titok. Én is használtam, de az igen csúnya fajta volt, úh. leradíroztam. Korean random vagy mifene azt hiszem. De ezt a fajtát nem ismerem.
Tudom, hogy ez csak egy játék és nem a játékon belüli rang hatátozza meg, hogy miféle ember vagy nem egy "rangtól" kedvelnek, tisztelnek vagy utálnak.
Öszintém megmondva titkon reméltem, hogy nem sok idő kell már, hogy újoncból közlegényé váljak, de erre nem számitottam. Nem érzem úgy, hogy megérdemeltem.
Köszönöm
ne szerénykedj Zsolti/Kopasz/MitTudom én!! Szerintem Többet érdemelsz!!!! Hahó Vezetőség !!!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Caesar_cart, kimera70, Kopasz, Mikszi67
Igen, igen!!!
Na megint jött pár régi emlék. Igazából már végig sem kell hallgatnom, az első pár akkord után jön az emlék, és lehet menni a következőre, habzsolni a zenéket!
1, a legjobb Dire Straits dal:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete#144932Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67
Bakker, ha csajó áll a garázshoz, akkor nem menti a replayt rendesen...
Az LT15-nél, is épp csak valami temp replay maradt amit a wotreplays.eu sem tudott feldolgozni, most meg a conceptes TD15-öt sem mentette le...
Egyre jobb lesz ez a játék....
Szép hajnalt!
Ezer köszönet Tsacinak és KopiBWD-nek a szakaszokért, rám jellemzően a "még menjünk egy utolsó kört"-ben jött össze ez a kis masinéria, és a csajszi.
Köszönöm még 1x fijjug
ha szombat este nem adod ide ,hogy guruljunk egyet csajozni vele ,egy százas szeggel össze karmoljuk neked reggelre
Nekem is az utolsó 3 küldim van meddel érte,csak sehogy nem jön össze egyszerre a túlélés,nyerés,gyújtás és plusz egy tier...T62 -ről már nem is álmodom
Last edit: 10 éve 3 hete by DrGoodBad.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikszi67
Szép hajnalt!
Köszönöm még 1x fijjug
ha szombat este nem adod ide ,hogy guruljunk egyet csajozni vele ,egy százas szeggel össze karmoljuk neked reggelre
Nekem is az utolsó 3 küldim van meddel érte,csak sehogy nem jön össze egyszerre a túlélés,nyerés,gyújtás és plusz egy tier...T62 -ről már nem is álmodom
Ha tudok segíteni a küldetésekben csak keress bátran, szívesen nyomulok
Hétfőtöl szerdáig sajna nem leszek, menek pöstre tanfolyásra 3 napra, de utána bármikor gurulhatunk
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete#144948Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Tegnap este M10-el már topgun-ál vagyok,és még ment volna tovább is,na vajon miért nem ment? Itt a replay róla,és egy kérdés mi az alsó szint amit még el tud érni ez a játékos állomány????
Szép hajnalt!
Köszönöm még 1x fijjug
Ha tudok segíteni a küldetésekben csak keress bátran, szívesen nyomulok
Hétfőtöl szerdáig sajna nem leszek, menek pöstre tanfolyásra 3 napra, de utána bármikor gurulhatunk
Tudom, hogy ez csak egy játék és nem a játékon belüli rang hatátozza meg, hogy miféle ember vagy nem egy "rangtól" kedvelnek, tisztelnek vagy utálnak.
Öszintém megmondva titkon reméltem, hogy nem sok idő kell már, hogy újoncból közlegényé váljak, de erre nem számitottam. Nem érzem úgy, hogy megérdemeltem.
Köszönöm
ne szerénykedj Zsolti/Kopasz/MitTudom én!! Szerintem Többet érdemelsz!!!! Hahó Vezetőség !!!!
Na, Zsolti először is megérdemelted az FC posztot, ahogy Nazo is!
Nem is értem ezek után Bodzy vezetőség felé küldött jeleit
Sorry azt hittem csak közlegény ! Bocs most keltem az éjszakás műszak után....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...