Lehet meg kell vennem az ST-1-et és kihajtani az IS-4-et?
Nem kell azt hajtani, az ST-I is nagyon jó volt! Olyan mint Tyson, oda mész, aztán közelharcba szétb@szod a pofájukat az első 2 menetben!
Az úgy a király, ha úgy játszol vele mint a T29-el. Csak ennek nincs a tetején pukli amit belőhetnek.
Mondjuk a T30-al, csillagrombolóval, meg az ilyen durvább átütésűekkel vigyázz, de mással nem lesz gond...
Nekem fájt a szívem mikor eladtam, de sajna nem maradt legénység bele...
Tisztelt Céjzár!
Az IS-8 már megvan, még 40k xp és kész az IS-7 így az ágyút ismerem és szeretem is az fruszlál kissé, hogy mindig sebeznek ha rám lőnek,0 (kivéve a tornyot)
Mixi Mester nyugalma, tanácsai és varázsbokra Köszi Mixi Mester
Figyelem: Spoiler!
Zsolt komám!
Azt a mester utótagot nyugodtan elhagyhatod!
Azért örülök, hogy bejön ez a kis futrinka, T5 T6 T7 ben egy igazi kis csótány
Szerk.: Nagy gratula a csatához, szép kör bvolt! Látom azért kezdesz türelmes lenni
Először derítünk aztán gecizünk, nálam erről szól a light
Last edit: 10 éve 3 hete by Mikszi67.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zozo1982, MPeter71, krysss81
Mixi Mester nyugalma, tanácsai és varázsbokra Köszi Mixi Mester
Figyelem: Spoiler!
Gratula, szép kör! Fő a türelem, nekem soha nem megy ez, mindig ellövöm magam, ezért sem ligtozom. Erre mondják sokan, hogy rossz kör, mert kevés rá a véennyóccc....Pedig Te most pont a feladatodat láttad el, nem is akárhogyan!
felhívnám a figyelmet a "dobos" kiscsaj szakmai tehetségére.... ami nem a kezében van...
Arty módba nyomta a csaj (ez már lassan beteges lesz, hogy mindenről ez a játék jut eszembe )
Szerk.: Ha nagyobb mellye lenne fel sem tűnne a dobolási technikája
Last edit: 10 éve 3 hete by Mikszi67.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati
És a legismertebb számuk Csak úgy zengett a Csevi Csevi Lédi Ligtingding imósön,nagyon nagy volt, angol tudás sehol, mindenki ahogy épp értette, fonetikusan, hallás után ordította a slágereket. Másoltuk a kazettákat, átjátszás természetesen hangfalon keresztül, ahogy illik, a 3. másolat már alig volt élvezhető, de csak küldtük neki max hangerőn...
Jamaha, jama szólt, ez is sokszor volt bulikon...
Last edit: 10 éve 3 hete by Pike.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, MPeter71, krysss81, Mikszi67
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...