Hm egy kicsit felkavartam az állóvizet a VENTI topicjában, nagyon sajnálom, de ezek szerint ez még mindig fájó pontom.
Van akinek 1848 is fáj még és van egy pár milliárd akinek Krisztus megfeszítése is. Nem vagyunk egyformák. Legyünk megértőek, vagy mi.
Arra kel gondolni, jó kis nyerő csapat nőtt fel nálunk. A "hogyan"-on nem szabad rágódni, van elég más baja az embernek, a való életben.
Szete szebben megfogalmazta, csak azt már elfelejtettem, hogy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, Samy70, Szete58, DarkRaven73, lucha_nDall
Itt 83. születésnapján köszönti fel egy volt általános iskolai osztálytársnőm. A kép megtalálható a Táskarádió presszó kirakatában is. (Papnövelde utca.)
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Szete58, sandorati, Caesar_cart, DarkRaven73, Katjaton
.. soha többé nem kell allergiára, vallásra vagy fejfájásra hivatkoznom ha mosogatni kell..
Ez a vallás dolog érdekelne, mert a másik kettőt már ellőttem itthon...
Ez igen egyszerű, Őrmi!
A vallás az olyan dolog, amikor valamilyen erős meggyőződésed van affelől, hogy valamilyen hogyishívják vagy akármicsoda esetleg szenthabakukk van hatással a énre vagy a tere.. esetleg a térre...
Na már most amikor a vallásra hivatkozást alkalmazod a mosogatásmegelőzési projektben akkor érdemes úgy fogalmazni, hogy neked tuti meggyőződésed hogy valaki vagy valami vagy valahol et cetera.. nem örülne neki ha mosogatnál.. .
Közismertebb vallásoknál is megvannak a kiskapuk, csak igen sajátosan kell értelmezni az ide vonatkozó irodalmat....
van pl ez a Zsoltárock könyve c. miújság..
"Tudjátok meg, hogy az Úr az Isten; ő alkotott minket és nem magunk; az ő népe és az ő legelőinek juhai vagyunk."
Kérdem én. Láttál te már birkát mosogatni?! Ugye, hogy ugye?!
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Filler1, lucha_nDall
Itt 83. születésnapján köszönti fel egy volt általános iskolai osztálytársnőm. A kép megtalálható a Táskarádió presszó kirakatában is. (PapnÖvelde utca.)
Figyelem: Spoiler!
"Kedves" Őrmi, kénytelen voltam beleszerkeszteni az írásodba, mert a nagy faluban nincs olyan, hogy Papnevelde utca. Én, mint tősgyökeres Pösti , kapásból kiszúrtam a hibádat.
Egyébként a képen a virágos kislány mögött nem Maga ácsorog kantáros szoknyácskában?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati, Potrien, lucha_nDall, Katjaton
"Kedves" Őrmi, kénytelen voltam beleszerkeszteni az írásodba, mert a nagy faluban nincs olyan, hogy Papnevelde utca. Én, mint tősgyökeres Pösti , kapásból kiszúrtam a hibádat.
Egyébként a képen a virágos kislány mögött nem Maga ácsorog kantáros szoknyácskában?
Vajon miért olvastam azt, hogy " kénytelen voltam beleszeretni! az írásodba.." ? )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Itt 83. születésnapján köszönti fel egy volt általános iskolai osztálytársnőm. A kép megtalálható a Táskarádió presszó kirakatában is. (PapnÖvelde utca.)
Hogy ehhez mennyit köllöt keresni a gugliban....
Reáltanoda már jó?
Hogy ehhez mennyit köllöt keresni a gugliban....
Reáltanoda már jó?
Aki 10 éve diszpécser egy szállítmányozó cégnél, annak nem kell sokszor a guglihoz folyamodnia! Még vidéki viszonylatban is csak ritkán fanyalodok rá.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."