Amúgy , hogy van mindenki, Kátya még megvan , mintha régen irkált volna.
Megkomolyodott... 
Pupu rendesen bevitte usánkát a málnásba, a fagyok beállta előtt folyamatosan szüretelik a hűtőgépet, ennyit tudok. Utána meg mondjuk minek, akkor már nem romlik meg az udvarra kihajigált belsőség.
Usánka egy ideje egyébként rendszeresen kijár Belgiumba motorral lángost sütni, közben Pupu otthon mosogat mint a gép. Munkamegosztásnak hívja.
Aztán volt, hogy pályázott az EU-nál pénisz alakú nyalókára, melyre meg is kapta a támogatást, de egy hónap alatt elfogyott, úgy, hogy végül nem is jutott hozzá 
Amúgy semmi dolga nincsen, mikor este mélyen alszik. Azt mondja, megvárja (itt elfelejtettem vele alanyt és állítmányt egyeztetni).
Ja és üzeni, hogy a Linda és a Derrick újra megy a TV-ben, de még mindig külön műsorban nyomulnak.
Jó"reggelt!

(WOW -de menő új smilek..

)
Köszi Klint!!! Látom lesz már, aki megírja a memoárjaimat!
Épp testben épp hogy élek! Náthisztim van.... úgyhogy a héten még feküdtem is pár napot.. vagy inkább egyet, de azt nagyon.. és míg a halál a kaszáját fente tankoztam is pár karikát, csak épp ordas csend honolt a Frendzlistámon...
Kézzejétek alighogy pikkpakk pár óra alatt lejött a peccs és elindultam az MT-25 tripre meglett a 14-es Lájt küldi... mondjuk ez csak azért is érdekes mert úgy rémlett 11-nél hagytam abba..
De azért volt öröm dögivel, hangot is adtam volna neki ha lett volna hangom.. de így csak némi Jutyubos zenei aláfestéssel néma filmes verzióban toltam az almaszedő dance-t meg a néma Heeeybaaabyy-t!
Amúgy baromi sokat dolgozom, de tényleg
és ahogy Klint már mondta mosogatógépem is van.. hát srácok ... ez a világ legjobb találmánya esküszöm.. soha többé nem kell allergiára, vallásra vagy fejfájásra hivatkoznom ha mosogatni kell..

már van ami megcsinálja helyettem. (mármint nem az allergiára hivatkozást.. - a mosogatás...

)
Ja amúgy a szobafestés projekt is fut még...
előttünk pár méterrel..
mondhatni utolérhetetlen.

Pedig mondtam volt Pupunak, hogy Mirtillke malac nem kerülhet fel a Feláldozhatók stáblistájára, amíg nincs kész a szoba, úgy néz ki ezzel öröklétre kárhoztattam a röfit..
Ezek mennek, meg a bárányfelhők... és persze a Derrick, mert a Lindának már vége lett.
Szete!
"Megkomolyodott"
- ???? -
Hát kéhlek, az én családomban ilyen genehációk óta sohasemnemse nem se töhtént!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."