Jelenleg 85 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 4 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 10 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 11 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 13 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 22 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

8 éve 11 hónapja #214562 Írta: EzTett
Megválaszolva: EzTett
Csak a szokásos... :cheer:

media.giphy.com...hy.gif
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tiger, Szete58, DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214585 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne

No tank, már csak ennyire telik... :beer:

Figyelem: Spoiler!

Ez is jó Rally, csak azt nem tudom, hogy ez most a nyári vagy a téli szériád? :lol:
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214592 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien

Szép-szép tényleg...de...de tudod te ezt a kis Misi-1-el is nem kell ilyen high-tier-battle hozzá. (Szerintem) :d2: :applause: :cheer:

Másenka, nem Misi. Másenkával Vadász kollégával csatáztunk nagyokat, amíg létezett Provence, ahol az újoncok megtanulhatták a taktikát is, de berakták helyette az idióta Mittelgardot, ami csak egy esztelen rohanás. Akkor eladtam. (!) Mostanában, hogy elszaporodtak a lengyelek, a felsőbb kategóriában sem érdemes játszani, mert tiszta pénzkidobás, annyira fakezűek, marad a III. IV. V. VI. tier, ahol kevésbé bosszantóak a hülyék. A WoT mostanában azt is sűrűn elköveti, hogy egy heavy ellen állít ötöt, vagy előszeretettel, sűrűn rakja a III-as tankokat ötbe, ami egy Pz.Kpfw. s35 739(f) esetében egy KV-1 -el szemben érdekes gondolatokat szül. Javasoltam ugyan, hogy az első három Tier-t csak max. eggyel följebb rakják, de persze válasz sem érkezett, a mostani közvélemény kutatásba is beleírtam más egyéb észrevétellel, de nem hiszem, hogy érdekelni fogja őket, amíg a kassza csörög. Valentine II.-re is azért szoktam rá, mert csak négybe rakja, itt ha veszítek, akkor csak magamra lehetek mérges... :oops:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, Katjaton, EzTett
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214612 Írta: EzTett

Ez eddig mind szép és jó, de akkor most mondjam úgy, hogy vadász nevében írok, vagy már csak a játékbeli nevemre emlékszel? :whistle: :ohmy:
Ráadásul az én kis T1 Cuncimókusomról is lelopták a rendes löveget és valami rossz hátvakarót raktak rá. Azóta az is csak szentimentális okokból van meg. :rofl:
Na az hogy kivették a kedvenc pályánkat meg megbocsájthatatlan bűn, de legalább cserébe berakták a játék legrosszabb pályáját. :applause:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Potrien
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214634 Írta: Potrien
Direkt írtam Vadászt. :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, EzTett
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214689 Írta: EzTett

Direkt írtam Vadászt. :P

Ááááá. Szóval direkt egyes szám harmadik személyben beszélsz rólam és ezt csak én nem tudtam. :woohoo: :yk:
Hát igen. Ha így állunk, akkor én is elmondhatom, hogy már több, mint 10 000 csatát mentem vadásszal, de mostanában csak nagy tier-ben, vagy stronghold-ban találkozunk. :dancing:
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214700 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

Amúgy , hogy van mindenki, Kátya még megvan , mintha régen irkált volna.

Megkomolyodott... :whistle:

Pupu rendesen bevitte usánkát a málnásba, a fagyok beállta előtt folyamatosan szüretelik a hűtőgépet, ennyit tudok. Utána meg mondjuk minek, akkor már nem romlik meg az udvarra kihajigált belsőség.
Usánka egy ideje egyébként rendszeresen kijár Belgiumba motorral lángost sütni, közben Pupu otthon mosogat mint a gép. Munkamegosztásnak hívja.
Aztán volt, hogy pályázott az EU-nál pénisz alakú nyalókára, melyre meg is kapta a támogatást, de egy hónap alatt elfogyott, úgy, hogy végül nem is jutott hozzá :blink:
Amúgy semmi dolga nincsen, mikor este mélyen alszik. Azt mondja, megvárja (itt elfelejtettem vele alanyt és állítmányt egyeztetni).
Ja és üzeni, hogy a Linda és a Derrick újra megy a TV-ben, de még mindig külön műsorban nyomulnak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, Apa1972_hu, Potrien, DarkRaven73, Katjaton
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214773 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Ja és üzeni, hogy a Linda és a Derrick újra megy a TV-ben, de még mindig külön műsorban nyomulnak.

Pedig mekkora lenne, ha a lenyalt ősz hajú úriember visítva rúgná le a lablónak a fejét. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Katjaton
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214878 Írta: Toydolls2
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, CrossMetal1, sandorati, Rallyefan81, Potrien
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja - 8 éve 10 hónapja #214879 Írta: Toydolls2
Amikor semmi nem elég... :cry:

wotreplays.com/...s2-t29

Csak picivel sebzett többet az egész csapat, mint én... :cry:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Rallyefan81, Potrien, DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214880 Írta: Toydolls2
Jól elbújt. :)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Potrien
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #214949 Írta: Katjaton
Megválaszolva: Katjaton

Amúgy , hogy van mindenki, Kátya még megvan , mintha régen irkált volna.

Megkomolyodott... :whistle:

Pupu rendesen bevitte usánkát a málnásba, a fagyok beállta előtt folyamatosan szüretelik a hűtőgépet, ennyit tudok. Utána meg mondjuk minek, akkor már nem romlik meg az udvarra kihajigált belsőség.
Usánka egy ideje egyébként rendszeresen kijár Belgiumba motorral lángost sütni, közben Pupu otthon mosogat mint a gép. Munkamegosztásnak hívja.
Aztán volt, hogy pályázott az EU-nál pénisz alakú nyalókára, melyre meg is kapta a támogatást, de egy hónap alatt elfogyott, úgy, hogy végül nem is jutott hozzá :blink:
Amúgy semmi dolga nincsen, mikor este mélyen alszik. Azt mondja, megvárja (itt elfelejtettem vele alanyt és állítmányt egyeztetni).

Jó"reggelt! :) :blondy: (WOW -de menő új smilek.. :dancing: )

Köszi Klint!!! Látom lesz már, aki megírja a memoárjaimat! :D

Épp testben épp hogy élek! Náthisztim van.... úgyhogy a héten még feküdtem is pár napot.. vagy inkább egyet, de azt nagyon.. és míg a halál a kaszáját fente tankoztam is pár karikát, csak épp ordas csend honolt a Frendzlistámon... :)

Kézzejétek alighogy pikkpakk pár óra alatt lejött a peccs és elindultam az MT-25 tripre meglett a 14-es Lájt küldi... mondjuk ez csak azért is érdekes mert úgy rémlett 11-nél hagytam abba.. :blink:

De azért volt öröm dögivel, hangot is adtam volna neki ha lett volna hangom.. de így csak némi Jutyubos zenei aláfestéssel néma filmes verzióban toltam az almaszedő dance-t meg a néma Heeeybaaabyy-t! :)

Amúgy baromi sokat dolgozom, de tényleg
és ahogy Klint már mondta mosogatógépem is van.. hát srácok ... ez a világ legjobb találmánya esküszöm.. soha többé nem kell allergiára, vallásra vagy fejfájásra hivatkoznom ha mosogatni kell.. B) már van ami megcsinálja helyettem. (mármint nem az allergiára hivatkozást.. - a mosogatás... :blondy: )

Ja amúgy a szobafestés projekt is fut még...

előttünk pár méterrel..

mondhatni utolérhetetlen. :) Pedig mondtam volt Pupunak, hogy Mirtillke malac nem kerülhet fel a Feláldozhatók stáblistájára, amíg nincs kész a szoba, úgy néz ki ezzel öröklétre kárhoztattam a röfit.. :whistle:

Ezek mennek, meg a bárányfelhők... és persze a Derrick, mert a Lindának már vége lett. :cry:

Szete!
"Megkomolyodott"
- ???? - :yk:

Hát kéhlek, az én családomban ilyen genehációk óta sohasemnemse nem se töhtént! :pinch:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, CrossMetal1, Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73, JackassJana
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215059 Írta: Potrien

Ááááá. Szóval direkt egyes szám harmadik személyben beszélsz rólam és ezt csak én nem tudtam. :woohoo: :yk:

Aha, mert mindenkinek szántam a közlendőt, és akkor azt hiszem így helyes. Ha nem, akkor majd Szete apó kijavít. :P :cheer:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215060 Írta: Potrien

.. soha többé nem kell allergiára, vallásra vagy fejfájásra hivatkoznom ha mosogatni kell..

Ez a vallás dolog érdekelne, mert a másik kettőt már ellőttem itthon... :blink:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Katjaton
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #215073 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

.. soha többé nem kell allergiára, vallásra vagy fejfájásra hivatkoznom ha mosogatni kell..

Ez a vallás dolog érdekelne, mert a másik kettőt már ellőttem itthon... :blink:

Szombat, vasárnap, nagy péntek, hanuka,STB. ;) Ez utóbbi, akkor, ha már ki van fejlesztve... :trollol:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 18 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.