"Kedves" Őrmi, kénytelen voltam beleszerkeszteni az írásodba, mert a nagy faluban nincs olyan, hogy Papnevelde utca. Én, mint tősgyökeres Pösti , kapásból kiszúrtam a hibádat.
Egyébként a képen a virágos kislány mögött nem Maga ácsorog kantáros szoknyácskában?
Vajon miért olvastam azt, hogy " kénytelen voltam beleszeretni! az írásodba.." ? )
Öööö....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Itt 83. születésnapján köszönti fel egy volt általános iskolai osztálytársnőm. A kép megtalálható a Táskarádió presszó kirakatában is. (PapnÖvelde utca.)
Figyelem: Spoiler!
"Kedves" Őrmi, kénytelen voltam beleszerkeszteni az írásodba, mert a nagy faluban nincs olyan, hogy Papnevelde utca. Én, mint tősgyökeres Pösti , kapásból kiszúrtam a hibádat.
Egyébként a képen a virágos kislány mögött nem Maga ácsorog kantáros szoknyácskában?
Hogy ehhez mennyit köllöt keresni a gugliban....
Reáltanoda már jó?
Aki 10 éve diszpécser egy szállítmányozó cégnél, annak nem kell sokszor a guglihoz folyamodnia! Még vidéki viszonylatban is csak ritkán fanyalodok rá.
Volt ismerősöm mestere az esztergának. Mondom neki: Te mindent tudsz esztergálni? - Igen. Akkor esztergálj nekem egy tojásrántottát.
Tiborokat híjjuk szakibácsinak?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, lucha_nDall, Katjaton
Volt ismerősöm mestere az esztergának. Mondom neki: Te mindent tudsz esztergálni? - Igen. Akkor esztergálj nekem egy tojásrántottát.
Tiborokat híjjuk szakibácsinak?
Milyen az a "volt ismerős"?
Volt barátról vagy barátnőről már hallottam, de a volt ismerőssel hogy szakítasz? - Durván elfelejted?!
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Potrien, DarkRaven73, lucha_nDall
Itt 83. születésnapján köszönti fel egy volt általános iskolai osztálytársnőm. A kép megtalálható a Táskarádió presszó kirakatában is. (PapnÖvelde utca.)
Figyelem: Spoiler!
Ézsiás könyvében pedig ezt olvashatjuk: Igyatok, részegedjetek le és hányjatok! Gyakran idéztük a teológián...persze a szövegkörnyezetet figyelmen kívül hagyva!!!!
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Pike.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Ézsiás könyvében pedig ezt olvashatjuk: Igyatok, részegedjetek le és hányjatok! Gyakran idéztük a teológián...persze a szövegkörnyezetet figyelmen kívül hagyva!!!!
Nem Jeremiás? Mindegy, mindkettőnek igaza van.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lucha_nDall, Katjaton
Na már most amikor a vallásra hivatkozást alkalmazod a mosogatásmegelőzési projektben akkor érdemes úgy fogalmazni, hogy neked tuti meggyőződésed hogy valaki vagy valami vagy valahol et cetera.. nem örülne neki ha mosogatnál.. .
Akkor maradjunk Jeremiásnál: "Jajgassatok, pásztorok, kiáltozzatok, fetrengjetek, ti vezetői a nyájnak, mert eljött rátok a mészárlás ideje; összetörtök, mint amikor leesik a drága edény!"
Kinek hiányzik ez?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lucha_nDall, Katjaton
A vallás az olyan dolog, amikor valamilyen erős meggyőződésed van affelől, hogy valamilyen hogyishívják vagy akármicsoda esetleg szenthabakukk van hatással a énre vagy a tere.. esetleg a térre...
Ez a vallás és hogyishívják dolog az, ami néha megvilágosodik, felfénylik bennem, mióta alufólia sapkát viselek. A múltkor is, keresztüljőve a szederháti erdőn, a nagy fánál, ahol a monda szerint I. István vezére Csanád zárat cserélt Ajtonyon, no ott, akkor. Bensőmben Mozart Eine kleine nachttopf-ja zsizsergett, meg a déli babfőzelék, és hallottam a hangot: -Tudod mennyi kamatot fizetek? Csak heti háromszáz forintot! Ave! De akkor megszólalt az ördög:- Ja paraszt. Heti háromszáz kamat, meg tízezer törlesztő. Az több, mint havi negyven. És még házhoz is viszik az ilyen hülyének. És akkor valami elszakadt bennem, már nem hittem. Elillant belőlem a hit a zsizsergéssel együtt, hangtalan. Még jó, hogy senki nem jött mögöttem.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Apa1972_hu, DarkRaven73, lucha_nDall, Katjaton, Mikszi67
A vallás az olyan dolog, amikor valamilyen erős meggyőződésed van affelől, hogy valamilyen hogyishívják vagy akármicsoda esetleg szenthabakukk van hatással a énre vagy a tere.. esetleg a térre...
Ez a vallás és hogyishívják dolog az, ami néha megvilágosodik, felfénylik bennem, mióta alufólia sapkát viselek. A múltkor is, keresztüljőve a szederháti erdőn, a nagy fánál, ahol a monda szerint I. István vezére Csanád zárat cserélt Ajtonyon, no ott, akkor. Bensőmben Mozart Eine kleine nachttopf-ja zsizsergett, meg a déli babfőzelék, és hallottam a hangot: -Tudod mennyi kamatot fizetek? Csak heti háromszáz forintot! Ave! De akkor megszólalt az ördög:- Ja paraszt. Heti háromszáz kamat, meg tízezer törlesztő. Az több, mint havi negyven. És még házhoz is viszik az ilyen hülyének. És akkor valami elszakadt bennem, már nem hittem. Elillant belőlem a hit a zsizsergéssel együtt, hangtalan. Még jó, hogy senki nem jött mögöttem.
Ja kérem! Hülyének lenni alapjog.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Potrien, Katjaton
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."