Jelenleg 70 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 30 perccel ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 7 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 8 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 18 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 19 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

8 éve 10 hónapja #217104 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Ma reggel nyolc óta nincs garázsom. Mondjuk úgy megjött a baráti segítség. Éljen a szabadság! :d2: :d2: :d2: :silly: :silly: :dancing: :dancing: :dancing:

Bálint, én őszintén csak azon csodálkozom, hogy eddig bírtad. :)
Én ezt a helyedben már nagyon régen megléptem volna, csak beszereztem volna egy másik acc-ot.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217105 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Ma reggel nyolc óta nincs garázsom. Mondjuk úgy megjött a baráti segítség. Éljen a szabadság! :d2: :d2: :d2: :silly: :silly: :dancing: :dancing: :dancing:

Ez esetben a T-F-K klán felvételt hirdet. Te is fiam bluetooth jeligére... :silly: :d3:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Pike
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #217122 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike

Én ezt a helyedben már nagyon régen megléptem volna, csak beszereztem volna egy másik acc-ot.

Treff!

Volt másik acc is... a hozzászólás többi részét meg nem írta ki. Na mindgy úgyse fontos. Csak a lényeg belőle: a szívem örökre TFK-s marad. És nagyon szívesen gondolok vissza a hajnalokig tartó skype majd ts beszélgetésekre!!!!
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217140 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Treff!

Volt másik acc is... a hozzászólás többi részét meg nem írta ki. Na mindgy úgyse fontos. Csak a lényeg belőle: a szívem örökre TFK-s marad. És nagyon szívesen gondolok vissza a hajnalokig tartó skype majd ts beszélgetésekre!!!!

Úgy is vissza jössz,tanár úr :blondy:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217143 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Treff!

Búcsúzni olyan, mint egy kicsit meghalni. Ezért nem fogunk sohasem elköszönni. shaking
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217144 Írta: Pike

Treff!

Azt nem mondom, hogy kizárt, de biztosan nem mostanában.Ha egy két év múlva lesz még Wot, illetve TFK, akkor lehet. De jelen állapotában a játék számomra megszűnt élvezeti értékkel bíró kikapvsolódás lenni, egy homo ludens nem tehet másként, veszi a kalapját és odébbáll....
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217151 Írta: tibi144
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217153 Írta: tibi144

Treff!

Azt nem mondom, hogy kizárt, de biztosan nem mostanában.Ha egy két év múlva lesz még Wot, illetve TFK, akkor lehet. De jelen állapotában a játék számomra megszűnt élvezeti értékkel bíró kikapvsolódás lenni, egy homo ludens nem tehet másként, veszi a kalapját és odébbáll....

Bálint, csak akkor azt nem értem,h miért nem szaksz,ts,haverok,csajok és úgy játszol?engem keress nyugottan nem fogsz unatkozni a csatában :troll:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217159 Írta: Pike
Szakaszoztam én rengeteget de az utóbbi kb fél évben talán két három alkalommal volt fenn valaki ts-en. Mondjuk a játék maga szakaszban is értékelhetetlen, ott is csak a társaság az ami miatt megérte...
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217171 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

Szakaszoztam én rengeteget de az utóbbi kb fél évben talán két három alkalommal volt fenn valaki ts-en. Mondjuk a játék maga szakaszban is értékelhetetlen, ott is csak a társaság az ami miatt megérte...

Mondjuk ha néha feljönnél ts re vagy akárki feljönne jobban venném, esetleg ott a telefon is , még élünk. ;)
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217182 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Jó reggelt Mindenkinekl! Legyen szép napotok!

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Samy70, CrossMetal1, Szete58, Emerich37, sandorati, Rallyefan81, Apa1972_hu, dotty
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217191 Írta: Pike
Kedves Frankenstein!

Köszönjük szépen, hogy tíz perccel meghosszabbítottad a reggeli merevedésünket! Idősebbek kedvéért: amikor még fiatalok tetszettek lenni, a pisilőkéjük a lábuk között reggelente meredezett, na most erről beszéltem... :P :woohoo: :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mcsp, sandorati, Frankenstein Bourne
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217192 Írta: Pike

Filler!

Treff!

Búcsúzni olyan, mint egy kicsit meghalni. Ezért nem fogunk sohasem elköszönni. shaking

Filler!

Szeretnék én is csak kicsit meghalni majd ha eljön a kaszás. Elárulod hogyan kell azt?
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217195 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Kedves Frankenstein!

Köszönjük szépen, hogy tíz perccel meghosszabbítottad a reggeli merevedésünket! Idősebbek kedvéért: amikor még fiatalok tetszettek lenni, a pisilőkéjük a lábuk között reggelente meredezett, na most erről beszéltem... :P :woohoo: :evil:

... már bocsika, de nekem 45 évesen is folyamatosan meredezik hajnalban is, reggelente is... :dancing: :beer2:
de ki is itt az "olyan" öreg, akinek már nem ??? :thx2: :cry:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217200 Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
Lenne......... :cheer: :cheer: :cheer:

Samy

Jó reggelt Mindenkinekl! Legyen szép napotok!

Téma zárolva.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 14 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 6 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.