Jelenleg 104 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 7 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 8 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 10 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 20 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 21 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

8 éve 10 hónapja #217024 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
Srácok és lányok!

Mint azt már említettem, az accomtól megválok. Nagyon szép három év van mögöttem a játékban, a TFK-ban töltött időm nagy részében, főleg az első évben nagyon jól éreztem magam.Az utóbbi egy évben már csak nagyon ritkán játszottam, megkopott a játékélmény,számomra már nem nyújt értékelhető szórakozást. Most, amikor a klánélet is mélyponton van, könnyebb meglépni ezt a lépést... Mindenkinek köszönöm az együtt töltött időt. További sikerekben és örömökben gazdag játékot kívánok mindenkinek! Egy percig sem bántam meg, hogy ennyi hülye közé keveredtem :woohoo: . Pont ezért éreztem magam ilyen jól Veletek, mert ez nem egy átlagos bagázs. Holnaptól ugyan már nem lesz garázsom a játékban, de lélekben mindig is TFK-s maradok! :thx: :thx2: :thx3: mindent! Ja és persze a fórumot továbbra is figyelemmel kísérem és azért néha hozzáröffentek egy két hülyeséget!!!!

Baráti üdvözlettel: Bálint

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Apa1972_hu, Potrien, DarkRaven73, lucha_nDall, Katjaton, Sics
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217038 Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
Sajnálom..... :unsure: :unsure:

Samy

Srácok és lányok!

Mint azt már említettem, az accomtól megválok. Nagyon szép három év van mögöttem a játékban, a TFK-ban töltött időm nagy részében, főleg az első évben nagyon jól éreztem magam.Az utóbbi egy évben már csak nagyon ritkán játszottam, megkopott a játékélmény,számomra már nem nyújt értékelhető szórakozást. Most, amikor a klánélet is mélyponton van, könnyebb meglépni ezt a lépést... Mindenkinek köszönöm az együtt töltött időt. További sikerekben és örömökben gazdag játékot kívánok mindenkinek! Egy percig sem bántam meg, hogy ennyi hülye közé keveredtem :woohoo: . Pont ezért éreztem magam ilyen jól Veletek, mert ez nem egy átlagos bagázs. Holnaptól ugyan már nem lesz garázsom a játékban, de lélekben mindig is TFK-s maradok! :thx: :thx2: :thx3: mindent! Ja és persze a fórumot továbbra is figyelemmel kísérem és azért néha hozzáröffentek egy két hülyeséget!!!!

Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217042 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

Szakaszban+Ts ugy kellene menned :blondy:

Ne káromkodj kérlek. Egy mondatban 2 ilyen ismeretlen szó...ha megkérdezed a Pí utolsó számjegyét, azt inkább megmondom. :whistle: :troll:

Sorry,Bro :troll:

Amugy még mindig szellem forum ez...Imi? :yk: :troll:

Már csak Casper van a szellemekből... :blondy:

Veszem észre.., Emerich hiába szomorkodik amikor ide se néz..,stb..,ez személyes vélemény,mindenki gondojon amit akar.. :troll: :blondy:

Idenéz csak nyakig ül a melóban, és még játszani sincs ideje, de örülök , hogy a szellem kibújt a palackból, annak kevésbé amit Bálint írt.... :):(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217059 Írta: Katjaton
Megválaszolva: Katjaton

Srácok és lányok!

Jó reggelt!

Bálint erről az Üvegtigris egyik jelenete ugrik be...
- Alkoholmentes söröd van?
- Van.
- Akkor dobd ki a picsába és hozz egy rendeset.

:cheer:

Ha ez az elátkozott accod volt dobd ki picsába és nyiss egy rendeset! :silly: ;)
Reggelj valami lárifári laza péntek accot csak arra az esetre ha mégis hozzáfognánk felszántani Kareliát... ;) :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, DarkRaven73, lucha_nDall
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217064 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien

Ez utóbbi, Őrmi: A pedofília esztétikája a címe, de még csak gyűjtöm hozzá az anyagot... :P

Ezt mától én mondtam. :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217070 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Srácok és lányok!

Bálint, ne szórakozz..., a p.. Is
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217071 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Srácok és lányok!

Jamaikán egyszer csak elfogy a kábítószer. Reggel felkelnek a lakosok a rádióból szól a reggae. Mire egy koma megszólal: mi ez a szar zene?
Szóval itt a pálesz lett kevés, de majd kipiheni... :pacifier: :blondy:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217079 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Samy!

A benne lévő nyolcas prémvasak áráért

Dikk, kilóra e? :troll:
Amúgy megértelek.. :/
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217092 Írta: Pike

Srácok és lányok!

Jamaikán egyszer csak elfogy a kábítószer. Reggel felkelnek a lakosok a rádióból szól a reggae. Mire egy koma megszólal: mi ez a szar zene?
Szóval itt a pálesz lett kevés, de majd kipiheni... :pacifier: :blondy:

Igen elmúlt a varázs és sajnálom a drága időmet olyasmire pazarolni, ami nem okoz örömöt. Hiába volt a 3-4 k recent az engem egy cseppet sem érdekelt, főleg ïgy, hogy kihívás nem volt benne egy csepp sem. Az hogy 10-15 tomato van az ellenfélnél, mi meg csak klikkelgetünk, az nem játék, nem kihívás, fordított esetben is szívás. A játékosállomány lepusztulása és a totálisan kiegyenlítetlen meccsek megadták a kegyelemdöfést. Minden nyolcas prémtank megvolt, most hogy kijött az Amx csak mosolyogtam egyet és konstatáltam, hogy 13k a zsebemben marad... Tényleg semmi nem maradt a játékban , amiért érdemes lenne akár egy buli accot is fenntartani. Hála az égnek úgy nagyjából egy éve elmúltba szerelem és most szép csendben közös megegyezéssel elváltunk. A tanulságot levontam, többé ilyen addiktív online játékba nem kezdek, túl sok időt és energiát emészt fel. Aki még függő, annak mielőbbi szabadulást kívánok! Az RNG legyen Veletek!
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #217093 Írta: Pike
Ma reggel nyolc óta nincs garázsom. Mondjuk úgy megjött a baráti segítség. Éljen a szabadság! :d2: :d2: :d2: :silly: :silly: :dancing: :dancing: :dancing:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217096 Írta: Samy70
Majd dobj egy pm-et lécci, hátha nekem is kellene tánogatás.... :) :)

Samy

Ma reggel nyolc óta nincs garázsom. Mondjuk úgy megjött a baráti segítség. Éljen a szabadság! :d2: :d2: :d2: :silly: :silly: :dancing: :dancing: :dancing:

Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #217097 Írta: Pike

Samy

Nincs értelme privátban. Tényleg egy német haveromé lett. Lusta kifejlesztgetni a dolgokat, hát megvette. Mindnki jól járt. Egy hete itt aludt nálunk és toltunk egy pár csatát, nagyon megtetszett neki, de amikor vázoltam a fejlesztéshez szükséges időket, elkeseredett. Kérdezte, nem adnám e oda neki az accot, hamár úgyis unom. Aztán megegyeztünk.... A többi már történelem...Ő nem garázst vagyis accot vett, hanem nekünk segített ezzel, bár szerencsére nem szorulunk rá. Azt mondta ingyen el se fogadná, mert igen sok pénzt toltam bele, Bár a fizetése csak nagyjából kétszerese az enyémnek, azért jobban áll egy picit, pláne hogy most örökölt nem is keveset. 500 euro szerinte konyhapénznek egy hétre pont elég lesz...
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217099 Írta: Samy70
Mákos... :cheer: :cheer: :cheer:

Samy

Samy

Nincs értelme privátban. Tényleg egy német haveromé lett. Lusta kifejlesztgetni a dolgokat, hát megvette. Mindnki jól járt. Egy hete itt aludt nálunk és toltunk egy pár csatát, nagyon megtetszett neki, de amikor vázoltam a fejlesztéshez szükséges időket, elkeseredett. Kérdezte, nem adnám e oda neki az accot, hamár úgyis unom. Aztán megegyeztünk.... A többi már történelem...Ő nem garázst vagyis accot vett, hanem nekünk segített ezzel, bár szerencsére nem szorulunk rá. Azt mondta ingyen el se fogadná, mert igen sok pénzt toltam bele, Bár a fizetése csak nagyjából kétszerese az enyémnek, azért jobban áll egy picit, pláne hogy most örökölt nem is keveset. 500 euro szerinte konyhapénznek egy hétre pont elég lesz...

Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #217100 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419
Reméljük játszani is megtanul majd gyorsan ;) Van, amit nem lehet megvenni...
Pont azt a problémát erősíthetted ezzel, ami miatt eladtad az accot.
trolloff
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #217103 Írta: Pike

Reméljük játszani is megtanul majd gyorsan ;) Van, amit nem lehet megvenni...
Pont azt a problémát erősíthetted ezzel, ami miatt eladtad az accot.
trolloff

Ennek a játéknak már tök mindegy lesz majd egy 1800 wn8-as agybeteggel több.. Ja és mivel önző dög vagyok, engem már nem érdekel... Na jó ez nem igaz, de eggyel több vagy kevesebb világtalan már igazán nem számít. Csak a három hatskilles legénységet sajnálom kicsit
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 15 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 7 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.