Bocsánat, de én teljesen ki vagyok kapcsolva ha játszom! A barát listám is üres, random remete vagyok Ki kaptunk legalább? Mostanában az jól megy.
Az eb meg azért nem jól nevelt, mert az ágy csak az asszonyé meg az enyém, állatoknak nincs benne hely
Még (kivéve a poratkák )
Mint fent írtam, nem szemrehányás, és nem akadok fenn az ilyesmin.
Győzelem lett a vége. Képet csak azért nem teszek ki, mert kevesebbet sebeztél mint én.
Bocsánat, de én teljesen ki vagyok kapcsolva ha játszom! A barát listám is üres, random remete vagyok Ki kaptunk legalább? Mostanában az jól megy.
Az eb meg azért nem jól nevelt, mert az ágy csak az asszonyé meg az enyém, állatoknak nincs benne hely
Még (kivéve a poratkák )
Mint fent írtam, nem szemrehányás, és nem akadok fenn az ilyesmin.
Győzelem lett a vége. Képet csak azért nem teszek ki, mert kevesebbet sebeztél mint én.
Szép koronája volt ez a múlt hétnek, amikor 3-4 órákat aludtunk nap, mint nap, hogy kész legyen szoba és minden elő legyen készítve is mire jön a hentes.
Azután jött a hentes és szépen, újra összevérzett mindet.
Last edit: 8 éve 9 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Katjaton
Elindult a Rizike meg a Laska, mentek mendegéltek és találkoztak a Hoppondáré-hophophoppal. Hová, hová testvér, kérdezték. Csak ide a kerek erdő szélibe, megyek Ingyom-bingyomhoz. Jaj de jó, lelkendeztek Laskáék, mehetünk mi is? Gyertek, ha bírjátok a fingszagot, válaszolta Hophop. Útnak eredtek hát, és, hogy jobban teljen az idő, egy kis dalocskát énekeltek. -Hárman megyünk az úton, anyósomat felrúgom, repül majd a papucsa, kacagunk, mint fakutya... És akkor találkoztak Ripityommal, aki egy nagy köteg fahánccsal átkötött áfás számlátt vitt a hátán. -Adjon isten Ripityom, köszöntötték udvariasan. -Nehéz -e a batyu? -Jó napot nektek is, jött a válasz, és igen, nehéz ez, mint a rohadás. -Akkor dögölj meg, bókoltak neki illendően, és jól belökték az árokba. Ezen annyira felvidultak, hogy meg is rugdosták kicsinyég. -Recece, nevetett a tréfán Ripityom, majd csatlakozott a vidám kompániához. Beértek Csuhajla faluba, és megpihentek Tutáliber-máliber fogadójában. És ott is ragadtak, mert a csapos lány Lárifári tett nekik egy vissza nem utasítható ajánlatot. Ha ott nem ragadtak volna, az én mesém is tovább tartott volna.
Last edit: 8 éve 9 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Filler1, Apa1972_hu, DarkRaven73, Katjaton, Pike
Prityazhenie - orosz sci-fi, hivatalosan 2017-ben lesz bemutatva
Tetszik, mikor a csávó azt ordítja, hogy ez a mi földünk. Kicsit egybevág Putyin cárevics legutóbbi viccecskéjével, hogy Oroszország határai sehol nem érnek véget...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DarkRaven73, Katjaton
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."