Bakker... Ezek szerint, én voltam eddig a topic kerékkötője, mert amikor nem voltam itt, dőltek a z írások, most, hogy bekukkantottam síri csend van megint...
Két óra sem telt el Tibi, légy türelmes, mint mezei címzett a DPD futárhoz
Mókavonat 2.0:
Figyelem: Spoiler!
Nem vagyok én türelmetlen. Csak próbálom bepótolni az elmaradásomat, és azért írtam azt, hogy írjak valamit.
Nekem nincs ilyen írási kényszerem, fél évente írok/olvasok egyet szt' jónapot
Most ezzel már a tavaszi adagot is letudom
Olvastam, Bálint abbafejezte. A mazohista énjén felülkerekedett a realista énje
Boldog Karácsonyt és Új Évet mindegykinek, névnapokat és születésnapokat visszamenőleg és előre is az érintetteknek
Last edit: 8 éve 10 hónapja by KlintIsztvud.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Apa1972_hu, DarkRaven73, lucha_nDall
Bakker... Ezek szerint, én voltam eddig a topic kerékkötője, mert amikor nem voltam itt, dőltek a z írások, most, hogy bekukkantottam síri csend van megint...
Mókavonat 2.0:
Nem vagyok én türelmetlen. Csak próbálom bepótolni az elmaradásomat, és azért írtam azt, hogy írjak valamit.
Boldog Karácsonyt és Új Évet mindegykinek, névnapokat és születésnapokat visszamenőleg és előre is az érintetteknek
Akkor viszlát Klint, jövőre ugyan ekkor, ugyan itt!
Mókavonat 2.0:
Akkor viszlát Klint, jövőre ugyan ekkor, ugyan itt!
Ok, de azért hagyd nyitva az ajtót, vagy ha bezárod, legalább a zárat ne cseréld le (van másolt kulcsom).
Ha zárat is cserélsz, akkor majd összeevolúcionálok (bocs Szete ) valamit
Last edit: 8 éve 10 hónapja by KlintIsztvud.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58
... a meglepetéstől még a lélegzetünk is elállt, hogy visszatértél !!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Majd' elfelejtettem, tegnap reggel hallgatom a rádiót, 95.8 rock rádió, felhívtak egy hallgatót, aki sms-t küldött egy témában. Már a neve is ismerős volt, de mindaddig nem voltam biztos a dolgomban, amíg meg nem szólalt. Nna és ki volt az!? Hát PILLUS! Rádiós celeb lett a lelkem!
Pilla már a tv-ben is szerepelt!! Sőt máshol is. Nagyon jó operetteket is énekelt. (youtube) Kérdezzétek Pillát.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by CrossMetal1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lucha_nDall
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#217905Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Mindig ez a fránya kávé, én már a harmadikat iszom oszt semmi..... , ugyanugy punnyadt vagyok. Mindenesetre egy valamit én is írhatok : VALAMI na ez csodás szín de legalább még nincs levédve.
Itt egy kis feldobós:
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Emerich37.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mcsp, CrossMetal1, sandorati, Rallyefan81, lucha_nDall, Frankenstein Bourne
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."