Kedves Kátya és a kóóstoló?
Nem gáz ha neve van pl: hurka kolbász toros káposzta, stb. 
Kóstolót is szívesen hoztam volna, de legalább egy fotót, de nem volt időm fotózni.
Túlzás nélkül mondhatom, hogy száznál is több ilyen tort asszisztáltam már végig, de házigazdának lenni merőben más perspektíva.

Mindenesetre azért nagyon jó érzéssel töltött el, hogy mennyi mindent sikerült megtanulni és megőrizni az öregeinktől. Főleg nagyapánktól, mert mindig ő keverte nálunk a hurkát, s ha ezer féle instrukciót kapott is közben miszerint: "Túl sós" - " nem elég sós", "kevés a paprika", "több bors kell" stb.. Ő csak legyintett. Csitt banyák, majd én tudom!
Van abban valami végtelen béke, mikor minden hús, hurka, kolbász, csülök, fej tor potroh a fagyóba került, vagy épp a sózó teknőbe... s a fáradt, de még mindig jókedvben gazdag családod és barátaid az asztalodhoz ülnek. Szép koronája volt ez a múlt hétnek, amikor 3-4 órákat aludtunk nap, mint nap, hogy kész legyen szoba és minden elő legyen készítve is mire jön a hentes.
Bálintnak igaza van egyébként, ez a játék azért rendkívül időrabló tud lenni... amennyi jó pillanatot és örömöt is tud adni a remek társaság által éppannyit el is vesz a családtól.
De nagyon várom, hogy újra nyugodtan tudjon Anulu harcba vonulni - ha kalózok jönni...
Hiányoztok na.. mit szépítsem!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."