Még a héten lesz egy osztálytalálkozóm.. de aztán végre visszaülök a páncélosaimba! )
Igaz Keri szombaton meghajtotta nekem őket, mint mondotta volt gyűjt nekem kreditet.. -200k-nál sikerült megállnia.
Hát már komolyan aggódtam, hogy elraboltak a zufok Kátya, de örömel látom, hogy még megvagyol
R.I.P. Mirtillke, de egy ilyen cuki nevű hozzátartozót, hogy lehet likvidálni... ?
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Mikszi67.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Megint beugrottam egy pillanatra, és látom, azért van itten élet kérem szípen, és majd lesz is, ha véget érnek a fekete, piros, és miegymás színű péntekek, meg napok. De főleg a szürke hétköziek.
De amíg véget nem érnek, nézzünk szét a múltban, nagyvilágban:
Még a héten lesz egy osztálytalálkozóm.. de aztán végre visszaülök a páncélosaimba! )
Igaz Keri szombaton meghajtotta nekem őket, mint mondotta volt gyűjt nekem kreditet.. -200k-nál sikerült megállnia.
Hát már komolyan aggódtam, hogy elraboltak a zufok Kátya, de örömel látom, hogy még megvagyol
R.I.P. Mirtillke, de egy nevű hozzátartozót, hogy lehet likvidálni... ?
Mondta az egyik barátnőm, hogy épeszű ember nem dolgozik ennyit egyvégtében. De mondtam akkor semmi gond....
Ami Mirtillkét illeti... az anyag nem vész el, csak átalakul.... - ő is megtette, ami tőle telt és mi is. Igazán jó konszenzus volt ez...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, DarkRaven73, lucha_nDall, Mikszi67
Nagyon jó ez az acctalanság! Nem is gondolok a játékre, egyáltalán nem hiányzik belőle semmi. Bőven elég egy két livestream hetente és mindig csak mosolygok, mert beigazolódik, jól döntöttem , hogy kiszálltam. Jó játékot mindenkinek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, lucha_nDall
Nagyon jó ez az acctalanság! Nem is gondolok a játékre, egyáltalán nem hiányzik belőle semmi. Bőven elég egy két livestream hetente és mindig csak mosolygok, mert beigazolódik, jól döntöttem , hogy kiszálltam. Jó játékot mindenkinek!
Nem gondol a játékra, de streamet néz, és irkál róla... Ki érti ezt!?
Bálint, inkább menjünk gombát szedni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, DarkRaven73, lucha_nDall
Megint beugrottam egy pillanatra, és látom, azért van itten élet kérem szípen, és majd lesz is, ha véget érnek a fekete, piros, és miegymás színű péntekek, meg napok. De főleg a szürke hétköziek.
Szerinted hogy vagyok!? A meleg sz@rt is kidolgozzuk magunkból, és nem elég. És hol van még karácsony... :sick: Amit sajnos nem várok, mert az ünnep szépségét is kiölik az emberből, az emberek... :( Az évek alatt már oda jutottam, hogy karácsonykor is hagyjon engem békén mindenki, csendre vágyok, egy sötét szobában... Nagyon nehéz. :cry:
Szerk.: De nem sírok, van munkám, és lesz jobb is, csak most van nagy hajtás.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Toydolls2.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Ja nem gondolni a játékra se a régi játékostársakr, szép ez a politikusi pálya......
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lucha_nDall
Ja nem gondolni a játékra se a régi játékostársakr, szép ez a politikusi pálya......
"Már megint ezek a negatív hullámok Moriatry"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Ez így ebben a formában nem igaz! Csupán a játék részére. Itt is olvasgatok, néha ideböffenek... Az viszont igaz, hogy mostanában elég kevés időm van a barátaimra, még a családra is...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."