Húúú, gyerekek, nem lehetne visszatérni az ízléses menyecskék/asszonyok világába?
Ezt a borzasztó vizuális környezetszennyezést.....
Más.
Két ünnep közt tologattam néha a kis konzervdobozaimat, aztán a leglehetetlenebb meccseken becsillagozódott némelyik. Pedig a Protkót már pont el akartam adni....
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Samy70, CrossMetal1, Rallyefan81, PillaHUN, DarkRaven73, Katjaton
Húúú, gyerekek, nem lehetne visszatérni az ízléses menyecskék/asszonyok világába?
Ezt a borzasztó vizuális környezetszennyezést.....
Más.
Két ünnep közt tologattam néha a kis konzervdobozaimat, aztán a leglehetetlenebb meccseken becsillagozódott némelyik. Pedig a Protkót már pont el akartam adni....
Figyelem: Spoiler!
Szép munka, Pétya! )
Tegnap én is bejárattam pár gépet, de túl gyakran tévedtem el.. fel kell frissíteni a memoárjaimat ...
Úgy rémlett, hogy a T25/2 gyorsabban tölt és pontosabban lő.. meg a T67 nyaka is mintha beállt volna cseppet.. lehet csak túl rég használtam őket. Azért jól esett újra hallani a lánctalpak csörgését, az ágyúk hangját... és a Vojnacsinájszát.. meg a Tankonyistozsenyt és a Vojvojt.. - de még a Vídidöntpenetrétderármort és a Letgetátofhiör-t is
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...