pppfffúúújjjj vazze...
ez az a nőnek látszó tárgy, amivel engem ki lehet kergetni a saját fantázia-világomból is....
Amikor messze esik az alma a fájától. Édesapja Dr. Kiszel János professzor, a magyarországi újszülött gyógyászat és születés körüli intenzív orvoslás úttörője. Csömör Sándor professzor támogatásával felépítette a Baross Utcai Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika újszülött osztályát, megteremtve a intenzív újszülött ellátás hazai alapjait, megnövelve a koraszülöttek túlélési esélyeit.
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, sandorati
Kikérem magamnak, igen is, volt mondani valója a sorozatnak!
Igen, én is emlékszem.. - és kikérem magamnak, fiúk is voltak benne! A szereplőválogatással biztosra mentek, mert Fabio mellé még az egykori Modern talkingot is beválogatták.
Figyelem: Spoiler!
Ha már retro feladványok, akkor a hölgyet megismeri -e valaki... nem rég volt az m3-on a Top Showban énekelt, bár speciel azt nem tudtam róla, hogy énekelni is tud.
Na ki ő?!
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Kikérem magamnak, igen is, volt mondani valója a sorozatnak!
Igen, én is emlékszem.. - és kikérem magamnak, fiúk is voltak benne! A szereplőválogatással biztosra mentek, mert Fabio mellé még az egykori Modern talkingot is beválogatták.
Ha már retro feladványok, akkor a hölgyet megismeri -e valaki... nem rég volt az m3-on a Top Showban énekelt, bár speciel azt nem tudtam róla, hogy énekelni is tud.
Na ki ő?!
Egy tippem van, de nem vagyok benne biztos: Shelley Long a Cheers nevű sorozatban láttam sokat.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...