SZERVUSZTOK! EGY KÉRDÉS LENNE CSAK,A GYEREKEM JÁTSZIK EZZEL A...JÁTÉKKAL ÉPÍTENI MÉG A KARÁCSONYFÁT MEG A HÓÁGYÚT...2 DB 5-ÖS HÍJA VAN A KOLLEKCIÓNAK BÁR VAN 3 DB 5-ÖS,AMIT NEM TUD FELHASZNÁLNI...NEM LEHET A JÁTÉKOSOK KÖZÖTT CSEREBERÉLNI???
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Katjaton
SZERVUSZTOK! EGY KÉRDÉS LENNE CSAK,A GYEREKEM JÁTSZIK EZZEL A...JÁTÉKKAL ÉPÍTENI MÉG A KARÁCSONYFÁT MEG A HÓÁGYÚT...2 DB 5-ÖS HÍJA VAN A KOLLEKCIÓNAK BÁR VAN 3 DB 5-ÖS,AMIT NEM TUD FELHASZNÁLNI...NEM LEHET A JÁTÉKOSOK KÖZÖTT CSEREBERÉLNI???
Nem.
Gyűjtögesse a kicsiket, aztán fejlessze, másképpen nem megy sajna. Vagy van még a vásárlás opció is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hohenstauf
Nem.
Gyűjtögesse a kicsiket, aztán fejlessze, másképpen nem megy sajna. Vagy van még a vásárlás opció is.
És ne kiabálj
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Frankenstein Bourne.
Nem.
És ne kiabálj
Figyelem: Spoiler!
Ne bántsd érte, zajos munkahelyen dolgozik!
Szia Hohen, aki nem Feri! Rég láttalak, remélem jól vagytok!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hohenstauf, Frankenstein Bourne
Szia és köszönöm,vagyogatunk...Ritkán járok ide is,közös irodába kerültem másokkal... a nagybetű használat meg azért van,mert az irányítási rendszer csak ezt fogadja el...lusta vagyok váltogatni... és így jobban értik...talán...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Katjaton, Frankenstein Bourne
Szia és köszönöm,vagyogatunk...Ritkán járok ide is,közös irodába kerültem másokkal... a nagybetű használat meg azért van,mert az irányítási rendszer csak ezt fogadja el...lusta vagyok váltogatni... és így jobban értik...talán...
Azt a tábort, amit szerveztetek anno viszitek még? - a honlap elég kihaltnak tűnt mikor legutóbb néztem.
Ilyen szép havas időben nincs túrázás?
Akkor te magad már nem is tologatod a páncélautókat?!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hohenstauf
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...