8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#225779Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati
... feledtetvén a tegnapi "borzasztó vizuális környezetszennyezést.....", (from Apa ) íme egy igazi "tutajos"...; és Barca rajongó, ha valaki még a focit is szereti a WOT-on kívül...
Szép napot !
Figyelem: Spoiler!
Figyelem: Spoiler!
Na ez már DÖFI, BABY !!!!
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 8 hónapja by sandorati.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, tiger, Szete58, Emerich37, Apa1972_hu
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#225803Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
Nyugodtan használd a bank kártyádat. Csak ha nem saját gépen rendelsz ne jegyezze meg az adataidat. Ha a prémshopban kattintok rá akkor nekem is bejön az első linked, ha Ott ráklikkelek a dobozra már vehetném is de az nem az-az oldal ami nálad a második link
melt Tibi ilyen lomantikus típus... valószínűleg még nem hallott a szőlőpléslől...
Azért is találták fel, mert mezítláb sem nem túl hatékony sem nem túl egészséges a taposás, ami a gyümölcsbe tapadt hedonista darazsakat illeti...
Egy 47-es istállókban edzett gumicsizma nagyobb felületen tudna nyomóerőt kifejteni, de mára szinte lehetetlen 47-es lábú szűz lányokat találni!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Frankenstein Bourne
melt Tibi ilyen lomantikus típus... valószínűleg még nem hallott a szőlőpléslől...
Azért is találták fel, mert mezítláb sem nem túl hatékony sem nem túl egészséges a taposás, ami a gyümölcsbe tapadt hedonista darazsakat illeti...
Egy 47-es istállókban edzett gumicsizma nagyobb felületen tudna nyomóerőt kifejteni, de mára szinte lehetetlen 47-es lábú szűz lányokat találni!
Lomantikus!? Aztat nem tudom, miaz...
Mint fentebb írtam, nagyapáink tapostatták a bornak valót ilyen módon. A darázs, gumicsizma "illat", meg miegymás kosz, kell a borba. A dél alföldi gyerekek tudnának mesélni a borkészítés csínjáról.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...