Én ezzel tisztában vagyok, "Rómában viselkedj úgy, mint a rómaiak!" Ott nem is innék ír sört, hanem Starop-ot, vagy Pilsnert, meg ami van. Csak hát a szívem csücske, az a Guinness.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Én ezzel tisztában vagyok, "Rómában viselkedj úgy, mint a rómaiak!" Ott nem is innék ír sört, hanem Starop-ot, vagy Pilsnert, meg ami van. Csak hát a szívem csücske, az a Guinness.
... még nem tisztázott a "pelote" szó konkrét jelentése Őrmi üzenetében, ezért rákerestem, mi is lehet ennek a flanszia szónak a jelentése; ...ez mind... dictzone.com/fr...pelote
Ha Prágában jártok ide elnézhettek en.ufleku.cz/ ,régen még fiatal koromban itt megfordultunk tanulmányi utazás közben :troll: ,jó 13-as barna sörük van :beer2: .Lehet el kellene menni valamikor megint meglátogatni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70
... még nem tisztázott a "pelote" szó konkrét jelentése Őrmi üzenetében, ezért rákerestem, mi is lehet ennek a flanszia szónak a jelentése; ...
Nem érti a jelentését? Akkor segítek magának! A pontos jelentése, hogy egy harminckilós, kövekkel megrakott hátizsákkal, puskával és háromszáz lőszerrel, félkulacs vízzel, futólépésben elindul arra a közeli dombra, ami most ép nem látszik a föld görbülete miatt, ott beássa magát, lőállást foglal el, majd megvárja, míg egy hasonló gazember le nem váltja! Rompez!
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73, Sztyepan65
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...