... még nem tisztázott a "pelote" szó konkrét jelentése Őrmi üzenetében, ezért rákerestem, mi is lehet ennek a flanszia szónak a jelentése; ...
Nem érti a jelentését? Akkor segítek magának! A pontos jelentése, hogy egy harminckilós, kövekkel megrakott hátizsákkal, puskával és háromszáz lőszerrel, félkulacs vízzel, futólépésben elindul arra a közeli dombra, ami most ép nem látszik a föld görbülete miatt, ott beássa magát, lőállást foglal el, majd megvárja, míg egy hasonló gazember le nem váltja! Rompez!
Rögtön a debreceni kiképzésem jutott az eszembe, amikor is hetente 3x ugyanezt játszottuk; teljes menetfelszereléssel (bár az csak cc 30 kg volt ) 17 km-es erőltetett menet a kiképző-pályáig, avagy lőtérig, mindez télen, sok-sok mínuszban ...
sok bajtárs nem is bírta, hozhattuk pluszban a cuccukat, míg 2 másik vállára tehenkedett a kimerült, és vittük őt is tovább.... jó időszak volt
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Rallyefan81
Az az út nekem nagyon sokba kerülne.
Ha már elmegyek Angliáig, akkor nem állnék meg, mennék tovább Írországba, ahol nem kevés ilyennel öblíteném le az angol reggelit:
Figyelem: Spoiler!
És, hogy ne legyen annyira off:
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Lidercnyomas.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Samy70, Rallyefan81, Sztyepan65
Jól is jött ez a kávé így reggel, merthogy én meg itthon vagyok Biussal, ugyanis féléves zárás van a suliban, én meg kivettem egy nap szabit pesztonkázni... ő házat épít Minecraft-ban, én meg irtom az ellent friss, bontott söröcske mellett ...
Aki dolgozik, annak sok-sok kitartást... 1xcsak hazamehetnek
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Rallyefan81, DarkRaven73, Sztyepan65
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...