8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#233073Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati
Urak/hölgyek!!!
Csak egy szakmai jótanács;
aki mostanában szeretne a gépében memóriát, SSD-t bővíteni, az egy pindurit várjon vele... valami iszonyat módon elszálltak a RAM-ok, és SSD-k árával... itt egy cikk róla,
(bár tavaly decemberi a cikk, de sajna most is aktuális), és nekem is ismerős küldte el, hogy most nem szabad ilyenekbe pénzt feccölni...
Szóval 1-2 hónap türelem (malacpersely addig megtölt ), és upgrade-ra FEL !!!
Last edit: 8 éve 6 hónapja by sandorati.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Lidercnyomas, Samy70, Szete58, Potrien
Toy, biztos a csudás szó jut eszedbe a történetről? Vagy nem ezt akartad linkelni....
Csudás az emberi idiotizmus. Meg, hogy akkor is voltak igen nagy "értéket" képviselő újságok, amik ilyet elkövettek. Bár lehet, nem nevető smile-t kellett volna odatennem...
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#233090Írta: Katjaton
Megválaszolva: Katjaton
Halihó!!!!!!!!!!!!!! Jelentem élek!
Annyit dolgozom, mint egy ház! - ja nem.. mint két ház! - legyen három, csak nehogy túllőjek a célon.. jaaa ha tudnék némi lövöldözős időt .. de
Kávét is azért nem hoztam, mert mindre szükségem volt..
Remélem ez kitart 14 óráig...
Figyelem: Spoiler!
Szanaölelősszerekampányos puszák!
Szerk: szanaölelős - szerekampányos nem szanaöl e-lőszerek-ampányos.. teccik érteni? Vízbű' veszi ki a Zoxigént...
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 6 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Samy70, CrossMetal1, treffhetes10, Szete58, Rallyefan81, Apa1972_hu, DarkRaven73, Mikszi67, -Pannon-, Frankenstein Bourne, Sztyepan65
Annyit dolgozom, mint egy ház! - ja nem.. mint két ház! - legyen három, csak nehogy túllőjek a célon.. jaaa ha tudnék némi lövöldözős időt .. de
Szia, kislány
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Szerk: szanaölelős - szerekampányos nem szanaöl e-lőszerek-ampányos.. teccik érteni? Vízbű' veszi ki a Zoxigént...
Még mindig a régi, szeleburdi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...