Szépen fellendült a TFK-s topic már egy ideje,nem is csodálom,ilyen lenge hölgyek láttán.Már csak arra lennék kíváncsi,hogy otthon ki,mivel magyarázza,hogy újra a wotinfón lóg.
Figyelem: Spoiler!
Ui.:Majdnem elfelejtettem a képet beilleszteni.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Samy70, Szete58, sandorati, Rallyefan81, Katjaton, Mikszi67, Frankenstein Bourne, Sztyepan65
Szépen fellendült a TFK-s topic már egy ideje,nem is csodálom,ilyen lenge hölgyek láttán.Már csak arra lennék kíváncsi,hogy otthon ki,mivel magyarázza,hogy újra a wotinfón lóg.
Lendületben van ez folyamatosan tiger koma, csak tudod, hegyen-völgyön, néha mászni is kell
Last edit: 8 éve 6 hónapja by Frankenstein Bourne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, tiger, Szete58, sandorati, Sztyepan65
Nekem mindig csak akkor kell magyarázkodni, amikor nem lóg!
Last edit: 8 éve 6 hónapja by -Pannon-.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, tiger, sandorati, Katjaton, Mikszi67, Lord_Loga
Ohh.. Nem a hölgyek miatt, hidd el!
Én otthon nem itt lógok, egyéb elfoglaltságok miatt, a melóban meg nincs más dolgom. Upsz, ezt most jól leírtam...
Egyébként régebben jobban pörgött, ez már a 3. topic, amit igyekszünk teleírni.
Ja, és TANK, hogy ne legyen annyira off az off topic.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger
A Cseh Ken Block. Azért a nyomokból lehet látni, hogy néhányszor végigment a körön.
tök jól vezet, semmi kétség
viszont fent a műhely előtti "terasz" térkövét iszonyatos módon összegumizta... (1:45-nél ) ha ezt én csináltam volna itthon, Anya már lerúgta volna a vesémet...
Toy! Ben Clock-nál is sok a radír... "sóbiznisz" Nincs ezzel semmi gond. Amíg nem az utcán utánozzák.
Csak sajnos lassan máshol nem lehet. Nincs hely,engedély,elég pénz rá...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...