8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#234083Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Régi hagyomány, hogy ledér öltözetű hölgyek fetrengenek valami mezőgazdasági holmin. Ki tudja mikorra datálódik ennek első ábrázolása? (Szetének nem ér.)
Figyelem: Spoiler!
A megfejtők között féléves fórum előfizetést sorsolunk ki, de pechükre ez ingyenes.
Last edit: 8 éve 6 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, sandorati, DarkRaven73
Régi hagyomány, hogy ledér öltözetű hölgyek fetrengenek valami mezőgazdasági holmin. Ki tudja mikorra datálódik ennek első ábrázolása? (Szetének nem ér.)
1892, Iowa... az első benzines traktor megjelenése... gondolom gyorsan fel is avatta az asszonnyal a megalkotója...
Last edit: 8 éve 6 hónapja by sandorati.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Potrien
A dátumot nem tudom, de elég furán nézhet ki mezténláb a körmös traktor "gumiján" a menyecske.
Csak, hogy mindenki tudja miről van szó, mert van aki esetleg nem látott még ilyet, persze Szete kivétel.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, sandorati
A dátumot nem tudom, de elég furán nézhet ki mezténláb a körmös traktor "gumiján" a menyecske.
Csak, hogy mindenki tudja miről van szó, mert van aki esetleg nem látott még ilyet, persze Szete kivétel.
azért gondolj bele, milyen mértékben szórhatta ez a vaskerék (ilyen körmökkel ) tele a vezető haját-hátát-ruháját sárral, földdel, ló-és tehénszarral... egy nagyobb gázfröccs , és a pali nyakig tiszta szar...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Rallyefan81
azért gondolj bele, milyen mértékben szórhatta ez a vaskerék (ilyen körmökkel ) tele a vezető haját-hátát-ruháját sárral, földdel, ló-és tehénszarral... egy nagyobb gázfröccs , és a pali nyakig tiszta szar...
Nem volt az olyan erős,hogy csaptni lehessen a szántóföldön.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, sandorati
1892, Iowa... az első benzines traktor megjelenése... gondolom gyorsan fel is avatta az asszonnyal a megalkotója...
Szerintem inkább amióta festenek képet... vagy a fotózás kezdete.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...