Jaja, én csak fotóztam, de az Őrmi vitte is a vállán, ott cipelte, azóta is panaszkodik, hogy Malenkov csak sunnyogott, az összes súly rajta volt!
Emlékszem, 1953. március 2-án őrt álltam a kuncevói dácsában Sztálin elvtárs hálószobája előtt, mikor egy puffanásra lettem figyelmes. Bekukkantottam az ajtón, és láttam hogy a főnök a földön fetreng összevizelt pizsamában, de ezt betudtam a nehéz grúz boroknak, és éppen csuktam volna az ajtót, hogy hívjam Jevgenyija Galinát, a szakácsnőt, aki rendszerint összeszedte a főnököt ilyenkor, -Вы отвратительная пьяная свинья! morgolódással, mikor azt hallottam, hogy: -Культ личности неправильно, против него для социального развития, положительно вредного в создании социализма. Azaz, a személyi kultusz rossz, ellene van a társadalmi fejlődésnek, kifejezetten káros a szocializmus építésében. Hűha, riadtam meg, itt nagyobb a baj, ez félrebeszél. Hívtam volna az orvost, de ezt Beríja jóváhagyása nélkül nem tehettem. A testőrség parancsnoka értesítette őt és Malenkovot is, akik hamarosan befutottak. Galina néne addigra rendbetette Kobát és együttes erővel visszafektettük az ágyba. Berija és Malenkov nézték, s ha megmoccant előbbi máris a kezét csókolgatta, hogy jaj, ne hagyj itt minket, te vagy az orosz nép reménye, amit utóbbi megvetően nézett, de közben már a fiókokban kutatott. Reggel kilenckor végre értesítették az orvost, Dr. Vitalij Warfarint aki alaposan megvizsgálta a vezért, injekciót adott neki, piócákat tett a füle mögé, majd a talpát vékonyan megkente terpentinnel. -Hagyjuk pihenni, mondta itt már csak a természet segíthet. A beteg napokig feküdt, Beríja szaladgált be hozzá egyre idegesebben, majd ötödikén halk pukkanást hallottunk, s szomorúan jött ki: -Az orosz nép apja halott, mondta sírástól elcsukló hangon, de a kezében még ott volt a pezsgőspohár. Mindnyájan betódultunk, Warfarin föléhajolt, majd félre nem érthető mozdulatot tett a mutatóujjával vízszintesen a torka előtt. Nekem ugyan gyanús volt a puskaporszag, de Malenkov egyből kiszellőztetett. A ravatalnál hallottam, hogy az egyik balzsamozó mondta, hogy jó hogy háton fekszik, mert csúnya lyuk van a tarkóján.
Nekem Raszputyin halála ugrott be, azt is megmérgezték, lelőtték majd a folyóba vetették és Sztálinnál ez csak azért maradhatott el, mert a Moszkva folyó márciusban még erősen be van fagyva. És igen vittem a koporsót, és Malenkov valóban csak imitált, de azt is éreztem, hogy erősen remeg a láda, mert Beríja hátul folyamatosan röhögött.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...