Aztán meg AntTheZ! Azért szeretek ide "hazajárni", mert itt mindenki azt érti félre, amit és ahogy kell!
Atis!!! Örülök, hogy látlak, és hogy a humorod a régi! ) ÖLELÉS tessék otthon átadni Ibinek és Bibinek is!
Megnyitom a rendelést...
Köszönöm, átadom az illetékes elvtársnőknek ! Bár most Bius tövig ledugta az ideget a torkomon, mert nyomott egy 1-est magyar irodalomból (jött az e-napló értesítés), mert már annyira tele van mindene a tanulással, hogy a Pál utcai fiúk-ból egy qrva mondatot nem bírt összegagyarászni szóbeli feleletre...
Eddig 5ösre állt belőle, egy mozdulattal elb@szta...
De amúgy minden oksi, komolyodni mi már ezen a bolygón nem fogunk, amíg élünk huncutkodunk, röhögünk, és minden itteni posztot félreértünk
És ha már rendelsz, itt oldalt szúr egy kicsit, mi lehet a baj doktornő ?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, DarkRaven73, lucha_nDall
Köszönöm, átadom az illetékes elvtársnőknek ! Bár most Bius tövig ledugta az ideget a torkomon, mert nyomott egy 1-est magyar irodalomból (jött az e-napló értesítés), mert már annyira tele van mindene a tanulással, hogy a Pál utcai fiúk-ból egy qrva mondatot nem bírt összegagyarászni szóbeli feleletre...
De amúgy minden oksi, komolyodni mi már ezen a bolygón nem fogunk, amíg élünk huncutkodunk, röhögünk, és minden itteni posztot félreértünk
Demé' olyan sok egyese van már? Egy-kettőnek lennie kell már csak becsületből is. Nekem a Kőszívű ember fiaiból volt, mert én sem bírtam elmesélni a cselekményt, igaz nem is olvastam el.
Nem tudom, de amúgy meg azt látom hogy ezek a kis mininépek úgy rágörcsölnek újabban a tanulásra, hogy teljesen kikészülnek ha valami nem úgy sikerül, ahogy kellene. Kedvenc Manuka nénink mindig finoman motivált miszerint: "Nahiszen ha nem vagy jó tanuló, mindenki nem lehet miniszterelnök, valakinek a szart is el kell lapátolni."
Kedves Attila, elővettem a webdokis tanulmányaimat és ha bal oldalt szúr, akkor a veséd pang. Sört kell inni. Ha jobb oldalt szúr, akkor meg valószínűleg este egy söröskupakon aludtál el, azt pöcköld le!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tiger, Szete58, sandorati, Rallyefan81, lucha_nDall
Demé' olyan sok egyese van már? Egy-kettőnek lennie kell már csak becsületből is. Nekem a Kőszívű ember fiaiból volt, mert én sem bírtam elmesélni a cselekményt, igaz nem is olvastam el.
Nem tudom, de amúgy meg azt látom hogy ezek a kis mininépek úgy rágörcsölnek újabban a tanulásra, hogy teljesen kikészülnek ha valami nem úgy sikerül, ahogy kellene. Kedvenc Manuka nénink mindig finoman motivált miszerint: "Nahiszen ha nem vagy jó tanuló, mindenki nem lehet miniszterelnök, valakinek a szart is el kell lapátolni."
Kedves Attila, elővettem a webdokis tanulmányaimat és ha bal oldalt szúr, akkor a veséd pang. Sört kell inni. Ha jobb oldalt szúr, akkor meg valószínűleg este egy söröskupakon aludtál el, azt pöcköld le!
Bius is cseszett elolvasni ezt a hihetetlen remekművet - pl. nekem egyik kedvenc olvasmányom volt bakfis koromban - és hál'Istennek nincs sok egyese (matekot egyenesen emberiség elleni bűntettnek minősíti ), de így már csak 4-es lesz magyarból, és azt látom egy picit így év vége felé már mindenből ront, mert derogál neki tanulni, csak a qrva mobilján játszik valami bűnügyis játékot
Ezért vagyok mérges.
A receptet köszönöm , mivel söröskupakot nem találtam - még a helyét sem - így az A verzió lép életbe...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Katjaton, AntTheZ
de így már csak 4-es lesz magyarból, és azt látom egy picit így év vége felé már mindenből ront, mert derogál neki tanulni, csak a qrva mobilján játszik valami bűnügyis játékot :
vajon kitől örökölte...?
Last edit: 8 éve 4 hónapja by Leopardusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, sandorati, Katjaton
de így már csak 4-es lesz magyarból, és azt látom egy picit így év vége felé már mindenből ront, mert derogál neki tanulni, csak a qrva mobilján játszik valami bűnügyis játékot :
vajon kitől örökölte...?
... az osztálytársai között meg ez az agymenés...
én mobilon sose játszom, csak a nagygépen, sokszor anya idegein, és a jó kis elektromos fűnyírómon...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...