Nekem a harcrendszere nem jött be. sokat Fallout-oztam....
Akkor a könyveket nem olvastad?
Jók a könyvek?
Van némi vita az először a játékkal találkozók és azok között, akik az irodalmi művekre esküsznek, de hogy rövidre zárjam a kérdést: JÓK.
Szerintem mindenképpen érdemes beütemezni az embernek Az utolsó kívánságot (2 ezerért rendelhető)
De ha nincs hely a polcon pdf formátumban is elérhető.
Mind az 1-es, mind a 2-es harcrendszerével meg tudtam barátkozni. A világával pláne, nem vagyok a posztapokaliptikus világ híve, bár a Hellgate London elég sokáig beszippantott... a Vaják könyveket feltétlenül elolvasom majd, ha már mindegyik kijött magyarul.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, 19287d58816f35754c4393db64367f89
ChaosImi, én még a könyvek bűvöletében élek
Bár most a Drizzt sorozat Sötétség Útja sorozat második könyvénél tartok (Világ Hátán), s a következő sorozatot is szeretném beszerezni, de utána jönne a Witcher
(Sajnos a Librinél nem találtam És azt se tudom, ott melyik szerzőtől lenne érdemes beszerezni)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Jók a könyvek?
Igen, nagyon. Szerintem. Meg kell említeni , hogy 1990-ben íródott az első könyv (ami kronológiailag a második) ,hol volt akkor még a számítógépes játékvilág.
Az első két könyv rövid történetek sora,ami a végén áll össze,a harmadiktól folyamatos a történet. Kicsit a Kelet-európai mivolta miatt közelebb áll szerintem hozzánk egy-két dologban ,mint az Angolszász hiedelemvilág, hasonlóan az Orosz szerzőkhöz.És nem olyan bigott a férfi-nő kapcsolattal.
Figyelem: Spoiler!
Visítottam,amikor arról ír,hogy egyszarvún, levitálás közben milyen kényelmetlen...
Endzsoj
Last edit: 8 éve 4 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Katjaton, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Jók a könyvek?
Igen, nagyon. Szerintem. Meg kell említeni , hogy 1990-ben íródott az első könyv (ami kronológiailag a második) ,hol volt akkor még a számítógépes játékvilág.
Az első két könyv rövid történetek sora,ami a végén áll össze,a harmadiktól folyamatos a történet. Kicsit a Kelet-európai mivolta miatt közelebb áll szerintem hozzánk egy-két dologban ,mint az Angolszász hiedelemvilág, hasonlóan az Orosz szerzőkhöz.És nem olyan bigott a férfi-nő kapcsolattal.
Figyelem: Spoiler!
Visítottam,amikor arról ír,hogy egyszarvún, levitálás közben milyen kényelmetlen...
Endzsoj
Hejj ifjúság!
1984 PC ( 286 turbó ) Impossible mission II:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Rallyefan81, lucha_nDall, Katjaton, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
8 éve 4 hónapja#240865Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Gondolom vannak itt olyan faterok, akik a comodore64 számítógéppel kezdték a virtuális beszippantódást. Talán nekik egy kis nosztalgia lesz az oldal amit linkelek. Pár régi comodore64 játék átirata vebre. Köztük van a vizard of wor, és a képen linkelt impossible mission is. A vizard nekem személyes kedvencem volt anno. Unokatesómmal órákig tudtuk csapatni két joystickal. c64.krissz.hu/j...webre/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, Rallyefan81, Katjaton, Leopardusz, Sztyepan65
Félreértettetek, arra gondoltam,hogy még nem volt divat a játékból filmet/könyvet csinálni.
Én már csak plus4-el pötyögtem unokabratyóéknál többet (Chuck Yeager, Vikings, Lemmings )
99-ben lett meg az első saját gépünk , pentium II-es.. dos alatt ment a Carmageddon..
2000-ben volt PC Guru melléklet a Fallout 2. Nem folytatom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton, 19287d58816f35754c4393db64367f89
ChaosImi, én még a könyvek bűvöletében élek
Bár most a Drizzt sorozat Sötétség Útja sorozat második könyvénél tartok (Világ Hátán), s a következő sorozatot is szeretném beszerezni, de utána jönne a Witcher
(Sajnos a Librinél nem találtam És azt se tudom, ott melyik szerzőtől lenne érdemes beszerezni)
A Librinél mit nem találtál? A utolsó mondat sem teljesen világos.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...