Dejóóó... bár hiányolom a Paperboyt és a Prince of Persiat! Nekem az volt a sláger a C64 időkben... na meg a SAMU, az ősember!
Később aztán jöttek a Transporter Tycoon, meg a T.I.M. a World of warcraft, Golden Axe, UGH, Mortal kombat.. jajj épphogy visszajöttem tankozni megint játszhatok mást :DDD
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati, lucha_nDall, Leopardusz, Sztyepan65
Dejóóó... bár hiányolom a Paperboyt és a Prince of Persiat! Nekem az volt a sláger a C64 időkben... na meg a SAMU, az ősember!
Később aztán jöttek a Transporter Tycoon, meg a T.I.M. a World of warcraft, Golden Axe, UGH, Mortal kombat.. jajj épphogy visszajöttem tankozni megint játszhatok mást :DDD
szerintem rengeteg régi C64-es (de minden platform előbb-utóbb) ahol klasszikus játék megtalálható volt, készen lesz Windows alá... előbb-utóbb biztos... és mivel ugye Google a barátunk, sok-sokra már most is rá lehet keresni, hátha már kész is az "átalakítás"...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Egy kicsit megkevertetek. A last ninja és a impossible mission C64-es. A perzsia hercege és a lehetetlen küldetés II. az már PC-s játék. De bizonytalan vagyok, mert oly rég volt.
Egy kicsit megkevertetek. A last ninja és a impossible mission C64-es. A perzsia hercege és a lehetetlen küldetés II. az már PC-s játék. De bizonytalan vagyok, mert oly rég volt.
A Prince még C64-es volt emlékeim szerint ..bár most hogy mondod már ott is voltak örök élet kódok... az C64-en ment?
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja#241213Írta: lucha_nDall
Megválaszolva: lucha_nDall
Nekem a Prince of Persia "286"-on futott... brutál config. volt hozzá, 4MHz órajelű procival, 520kB RAM-mal szerelt alaplap, 20MB-os Seagate MFM vinyó, Hercules videó kártya, hozzá való, 10-12"-os szép zöld monitor, 5,25-ös FDD... A ház... v'mi Videoton gyártmány volt, a monitor bele volt építve, a táp... az természetesen nem volt kompatibilis, külön kis időzítőt kellett "ráragasztani", hogy egyáltalán legyen, ami ad PWG-jelet a lapnak...
Last edit: 8 éve 4 hónapja by lucha_nDall.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Katjaton
Képzeljétek el, nekem meg volt egy kétágú fadarabom, amire rögzítve volt egy gumiszalag, azzal játszottam, meg akácfáról törtem jó hosszú vékony ágat, aminek a végére sárgalacsint gyúrtam, és jóóó messzire elhajítottam, rengeteget fentrengtem a fűben nyáron, őriztem a kislibákat, füvet szedtem a lábasjószágoknak, a kiserdőben cserebogarakra, és mindenféle csúszómászóra vadásztam, szalonnát sütöttünk nyárson, kavicsot dobáltunk a gémeskútba, és ...... vége-hossza nincs a szórakozások tárházának.
Számítógépet életemben először 16 évvel ezelőtt láttam 26 éves koromban....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, Szete58, Potrien, lucha_nDall, Katjaton, Leopardusz, Sztyepan65
Képzeljétek el, nekem meg volt egy kétágú fadarabom, amire rögzítve volt egy gumiszalag, azzal játszottam, meg akácfáról törtem jó hosszú vékony ágat, aminek a végére sárgalacsint gyúrtam, és jóóó messzire elhajítottam, rengeteget fentrengtem a fűben nyáron, őriztem a kislibákat, füvet szedtem a lábasjószágoknak, a kiserdőben cserebogarakra, és mindenféle csúszómászóra vadásztam, szalonnát sütöttünk nyárson, kavicsot dobáltunk a gémeskútba, és ...... vége-hossza nincs a szórakozások tárházának.
..és a csattogós lepke?!
Nekem meg hajóm volt a betonos úton, úgy hogy anyám nagy Csepel biciklijét az ülésére fordítottuk és az első kerék volt a hajókormány, a pedál alapos tekerésével meg beindítottam a hajómotort és a bicikli alatt átkúszva jutottam le a fedélközbe
.. Rally!! A Lemmings is nagyon nagy volt meg a Worms!
minden időre jutottak jó játékok, fel sem bírnánk mind sorolni ))
az első GTA-kat is vörös szem effektusig toltuk! na meg a CollinMcRae..
Last edit: 8 éve 4 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, Potrien, lucha_nDall, Sztyepan65
..és a csattogós lepke?!
Nekem meg hajóm volt a betonos úton, úgy hogy anyám nagy Csepel biciklijét az ülésére fordítottuk és az első kerék volt a hajókormány, a pedál alapos tekerésével meg beindítottam a hajómotort és a bicikli alatt átkúszva jutottam le a fedélközbe
.. Rally!! A Lemmings is nagyon nagy volt meg a Worms!
minden időre jutottak jó játékok, fel sem bírnánk mind sorolni ))
az első GTA-kat is vörös szem effektusig toltuk! na meg a CollinMcRae..
Jaa.. a bicikli hajó az nálunk is megvolt , de a csattogós lepke helyett ilyet hajtottunk bátyámmal:
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Katjaton, Sztyepan65
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...