Kedves Mikroby!
Engedd el! Miért ne lehetne Bagó a helikopter? Itt mindenki hülye! Én is, csak ő nem! Honnan veheted 100%-ra, hogy a Wg Kiválasztó Programja nem őt szemelte ki? Tutira ip cím alapján kiszűrték és az accot folyamatosan szivatják. Még a gunmarkot is leveszik. Honnan tudhatod egészen biztosan, hogy nem történt meg? Nagyon sötét és mély ám a Wg általunk nem megismerhető oldala! Nem kívánom Neked, de ha Téged is kiválaszt a Wg Kiválasztó Programja,, biztosan mást fogsz majd mondani. Akkor majd sírhatsz, hogy Bagókám,édes Bagókám, bocsánat, nem is tudtam, hogy neked mennyire rossz volt...Majd szépen jön a mellé-alá-fölé, nem lesz többé Obj279(e) pen szemből, 420-as Jpe100 csak úgy fog pattogni a Borsigról, előre eldöntött és scriptelt csatáid lesznek (hallottam valami alfabéta hullám kísérletről, ami befolyásolja a 14 random csapattársat!!!!!! Wg a fő finanszírozója a projektnek!!!!!),na majd akkor, ha a Wg Kiválasztó Program Téged is kiválasztott, na majd akkor.... A WGKP-t egy aljas, a darkweb legmélyéről figyelő ó, minden hájjal megkent banda irányítja! Minden kedves játékostársunk, aki mellé-alá-fölé lő, pattog, vagy vereségsorozatot észlel, biztos lehet benne, hogy a WGKP áldozata! Nem,ismétlem nem segít, ha megismeri az ember a játékmechanikákat, mit sem ér a spotrendszer ismerete, a gyengepontok, a tankismeret, a pályaismeret, az mm elemzése csata elején....Hasztalan is a próbálkozás,akit a WGKP kiszemelt és ip kontroll alatt tart, annak gatya,kedveskéim!!!!! Ja és jöhetsz itt mindenféle VPN-nel, a WGKP az orosz titkosszolgálattal karöltve ezt már régen megoldotta, dollármilliárdokat ölve a projektbe semmi esélye semmilyen VPN-nek!!!! Mindezt csupán azért, hogy engem megszivassanak!!!!!!Mekkora ember vagyok én! Na ehhez mit szólsz Faszikám!!!!
Ui.:
"Irónia!"
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...